Slay'owe bazgroły
Moderator: Ziemko
Slay'owe bazgroły
Witam wszystkich, niedawno wróciłem do malowania lizaków i w związku z tym chciałem poznać wasze opinie na temat moich bazgrołów Mistrzem malowania nie jestem, więc chętnie poczytam o tym co się komu podoba a co nie
Fajne, ale mógłbyś łuski rozjaśnić
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Dzięki mam nadzieję, że mi się uda przynajmniej połowę jako takiej armii pomalować. Największy problem będzie i tak z podstawkami - znalazłem fajny pomysł i jak tylko je skończę to tu wrzucę - bo bardzo dużo zabawy z nimi jest A co do łusek to też o tym myślałem, pewnie coś z tym zrobię.
Chwilę mnie nie było w domu i nie miałem jak za pędzel złapać, ale po powrocie od razu zabrałem się do malowania
Na razie tylko podstawki. Zaczynam się zastanawiać czy pasują do tych ludków..
Po doklejeniu skinków, gdzieś tam jeszcze zmieszczę trawkę.
Wszelkie uwagi mile widziane!
Na razie tylko podstawki. Zaczynam się zastanawiać czy pasują do tych ludków..
Po doklejeniu skinków, gdzieś tam jeszcze zmieszczę trawkę.
Wszelkie uwagi mile widziane!
Na razie lichutko z malowaniem, mam sporo roboty ze studiami niestety... ^^ Ale niedługo zamiast skinków będzie staroedycyjny slan i salamandry
Na razie rodzynek wśród moich figurek, jeszcze niczego nie malowałem na różowo. Ten jest akurat dla narzeczonej i tak wyszło
Na razie rodzynek wśród moich figurek, jeszcze niczego nie malowałem na różowo. Ten jest akurat dla narzeczonej i tak wyszło
Mocno wstępny WIP mojej wielkiej żaby opcja niesienia jej przez guardów mi się nie podobała za bardzo, ale za to sam model jest wg mnie dużo lepszy od aktualnego. Sama żaba już prawie gotowa, jeszcze tylko berło, czapeczka i obrączki do pomalowania.
W sumie to będzie moja pierwsza konwersja i lepienie z gs'a w takiej skali, zobaczymy jak to wyjdzie
W sumie to będzie moja pierwsza konwersja i lepienie z gs'a w takiej skali, zobaczymy jak to wyjdzie
W niedalekiej przyszłości oprócz jaszczurek będę malował jeszcze inne rzeczy więc przenoszę się z tematem do galerii ogólnej
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=41317
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=41317