Moja rozpa na EURO

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
kevinior
Chuck Norris

Moja rozpa na EURO

Post autor: kevinior »

kevinior pisze:rozpa euro na 2600 wszystkieg ograniczenia euro ON

Liche High Priest 305p Hierophant
4 lv;Talisman of preservation; Nefferra's scroll of mighty incantation

Liche High Priest 210p
4lv; Lore of light

Tomb Prince 154p
Armour of Silvered Steel; Flail; Dragon Bane Gem

Tomb Herald 80p
Potion of Toughness

Liche Priest 70p

Liche Priest 70p

40 Skeleton Warriors 190p
FCG

10 Skeleton Archers 60p

10 Skeleton Archers 60p

10 Skeleton Archers 60p

10 Skeleton Archers 60p

10 Skeleton Archers 60p

19 Skeleton Archers 114p

10 Skeleton Warriors 40p

4 Skeleton Chariots 250p
Music; Standard; Banner of Eternal Flame

Hierotitan 175p

Screaming Skull Catapult 90p

Screaming Skull Catapult 90p

War Sphinx 230p
Fiery Roar

War Sphinx 230p
Fiery Roar
------------
Models in army : 138
Total : 2598p

Prosze o opinie :wink:
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !

Awatar użytkownika
lahire12
Chuck Norris

Post autor: lahire12 »

Brak kasketu a on jest pomocny według mnie poco spam łucznikami nie lepiej 2x 30 i 19 więcej rydwanów bo to jest siła u TK bo się przekonałem.
Czy to żer, czy to wróg.
Żelazobrzuchy dadzą radę.
Najpierw pobijemy,
A potem to zjemy.

Świński
Wodzirej

Post autor: Świński »

Zbytnio to nie ma co tu bić :/ Kraśki Ci wystrzelają świnki i koniec. Zrób 2x20 łuczników daj jakiś klocek TG albo Węży do tego koniecznie kaszkiecik ;f

kevinior
Chuck Norris

Post autor: kevinior »

Takie pytanie po co mi kaszkiecik ?? skoro ja mam juz co ture +3pd i 2 dd ?? po co spam lucznikow ?? zeby latwiej wskrzeszac, zeby denerwowac przeciwnika psychicznie :twisted: widzac 10 lukow mowi a co one mi zrobia a ja rzuce sobie duze x2 strzelanie i w 1 ture jak mam 24" lub nawet 28" jak wrzuce popychaczke to mu mina zzednie, chodzi o to ze jak bede gral z krasiami to sfinksy bede chowal gdzie sie da, a do lucznikow niech proboje mi strzelac do 10 lukow to tylko 60 ptk wiec minimum 2 strzaly trzeba poswiecic z katapy ewentualnie katapa + organy albo kowadlo. 2x30 lukow :D nie widzialem chyba czegos bardziej komicznego tracimy za darmo jakies 5-10 lukow jesli sie ruszymy. Wiecej rydwanow zgadzam sie fajna sprawa ale wlasnie chcialem czegos innego bo granie na 15+ rydwanow jest mocne coprawda ale nie zawsze bo dostane imperium i moge sie nie wystawi to samo tyczy sie krasnali Skavenow bretonii i mniej wiecej wiekszosci armi w batlu :roll: zgadzam sie ze charioty maja uderzenie ale tylko jezeli jest sytuacja ze wjedzie sie w boczek albo tyleczek kogos . TG nie posiadam fizycznie, nigdy nie lubilem grac na UBER klockach :D pt wrzuce na nich 10ws I asf i mase innych czarow, powiedzialem sobie ze nie bede gral nigdy czyms takim wlasnie. I serio pytam po co ten kaszkiego skoro juz mam +3pd i 2 dd na fazy magii ?? kaszkiet do bound spela tylko i wylacznie :roll: srednio mi sie to widzi. Prosze o wiecej odpowiedzi :D i rzucanie podpowiedzi
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !

Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Post autor: kotson »

Skąd te 3 pd i dd :shock:
Nie wiem czemu prosisz o podpowiedzi i sugestie, skoro wyśmiewasz te najbardziej oczywiste, wysnuwając swoje teorie
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

Świński
Wodzirej

Post autor: Świński »

Będziesz wszystkim się kitrał? Jak trafisz na kraśki to ok skitrasz sobie świnxy, ale powiem Ci, ze jak wceluje z aratki w twojego maga a ty turlniesz 1 ( a też ona wypada na kostkach to co? ). Wystarczy, że wjedzie w ciebie od boku jakiś latacz, orkowy rydwan czy coś w tym stylu i z overruna powybija i poblokuje Ci wszystkie klocki jeden za 2gim. Moim skromnym zdaniem w tej rozpie nie masz absolutnie nic do bicia....To nie WE, że twoja rozpa może opierać się na strzelaniu bo oni jednak są bardziej mobilni niż ty....

PS. Nie masz Stand and shoot więc wystarczy, że jeden klocuszek do Ciebie dotrze i możesz sobie pomachać. Jak nie chcesz UBER klocków ( a TG nie są UBER ) to przynajmniej wciśnij jakieś rydwany 2x4 albo wężyki żeby mieć czym jakiekolwiek obrażenia zadać....

Awatar użytkownika
lahire12
Chuck Norris

Post autor: lahire12 »

wystarczy że ci takie ogry zaszarrzują lub mournfangi i będzie ciężko
Czy to żer, czy to wróg.
Żelazobrzuchy dadzą radę.
Najpierw pobijemy,
A potem to zjemy.

Awatar użytkownika
Okoń
Masakrator

Post autor: Okoń »

Ad casket of souls

Autorowi rozpiski chodziło o to, że nie może generować dodatkowych pd i dd, bo ma już zjedzony limit przez scrolla TK i hierotitana.
Obrazek

timpane
Plankton

Post autor: timpane »

TG nie posiadam fizycznie, nigdy nie lubilem grac na UBER klockach :D pt wrzuce na nich 10ws I asf i mase innych czarow, powiedzialem sobie ze nie bede gral nigdy czyms takim wlasnie. I serio pytam po co ten kaszkiego skoro juz mam +3pd i 2 dd na fazy magii ?? #-o
testking 642-902 testking 642-902
actualtests oracle certification actualtests oracle certification
actualtests CISSP certification actualtests CISSP certification

ODPOWIEDZ