kevinior pisze:rozpa euro na 2600 wszystkieg ograniczenia euro ON
Liche High Priest 305p Hierophant
4 lv;Talisman of preservation; Nefferra's scroll of mighty incantation
Liche High Priest 210p
4lv; Lore of light
Tomb Prince 154p
Armour of Silvered Steel; Flail; Dragon Bane Gem
Tomb Herald 80p
Potion of Toughness
Liche Priest 70p
Liche Priest 70p
40 Skeleton Warriors 190p
FCG
10 Skeleton Archers 60p
10 Skeleton Archers 60p
10 Skeleton Archers 60p
10 Skeleton Archers 60p
10 Skeleton Archers 60p
19 Skeleton Archers 114p
10 Skeleton Warriors 40p
4 Skeleton Chariots 250p
Music; Standard; Banner of Eternal Flame
Hierotitan 175p
Screaming Skull Catapult 90p
Screaming Skull Catapult 90p
War Sphinx 230p
Fiery Roar
War Sphinx 230p
Fiery Roar
------------
Models in army : 138
Total : 2598p
Prosze o opinie
Moja rozpa na EURO
Moja rozpa na EURO
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !
Takie pytanie po co mi kaszkiecik ?? skoro ja mam juz co ture +3pd i 2 dd ?? po co spam lucznikow ?? zeby latwiej wskrzeszac, zeby denerwowac przeciwnika psychicznie
widzac 10 lukow mowi a co one mi zrobia a ja rzuce sobie duze x2 strzelanie i w 1 ture jak mam 24" lub nawet 28" jak wrzuce popychaczke to mu mina zzednie, chodzi o to ze jak bede gral z krasiami to sfinksy bede chowal gdzie sie da, a do lucznikow niech proboje mi strzelac do 10 lukow to tylko 60 ptk wiec minimum 2 strzaly trzeba poswiecic z katapy ewentualnie katapa + organy albo kowadlo. 2x30 lukow
nie widzialem chyba czegos bardziej komicznego tracimy za darmo jakies 5-10 lukow jesli sie ruszymy. Wiecej rydwanow zgadzam sie fajna sprawa ale wlasnie chcialem czegos innego bo granie na 15+ rydwanow jest mocne coprawda ale nie zawsze bo dostane imperium i moge sie nie wystawi to samo tyczy sie krasnali Skavenow bretonii i mniej wiecej wiekszosci armi w batlu
zgadzam sie ze charioty maja uderzenie ale tylko jezeli jest sytuacja ze wjedzie sie w boczek albo tyleczek kogos . TG nie posiadam fizycznie, nigdy nie lubilem grac na UBER klockach
pt wrzuce na nich 10ws I asf i mase innych czarow, powiedzialem sobie ze nie bede gral nigdy czyms takim wlasnie. I serio pytam po co ten kaszkiego skoro juz mam +3pd i 2 dd na fazy magii ?? kaszkiet do bound spela tylko i wylacznie
srednio mi sie to widzi. Prosze o wiecej odpowiedzi
i rzucanie podpowiedzi

Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !
Będziesz wszystkim się kitrał? Jak trafisz na kraśki to ok skitrasz sobie świnxy, ale powiem Ci, ze jak wceluje z aratki w twojego maga a ty turlniesz 1 ( a też ona wypada na kostkach to co? ). Wystarczy, że wjedzie w ciebie od boku jakiś latacz, orkowy rydwan czy coś w tym stylu i z overruna powybija i poblokuje Ci wszystkie klocki jeden za 2gim. Moim skromnym zdaniem w tej rozpie nie masz absolutnie nic do bicia....To nie WE, że twoja rozpa może opierać się na strzelaniu bo oni jednak są bardziej mobilni niż ty....
PS. Nie masz Stand and shoot więc wystarczy, że jeden klocuszek do Ciebie dotrze i możesz sobie pomachać. Jak nie chcesz UBER klocków ( a TG nie są UBER ) to przynajmniej wciśnij jakieś rydwany 2x4 albo wężyki żeby mieć czym jakiekolwiek obrażenia zadać....
PS. Nie masz Stand and shoot więc wystarczy, że jeden klocuszek do Ciebie dotrze i możesz sobie pomachać. Jak nie chcesz UBER klocków ( a TG nie są UBER ) to przynajmniej wciśnij jakieś rydwany 2x4 albo wężyki żeby mieć czym jakiekolwiek obrażenia zadać....
TG nie posiadam fizycznie, nigdy nie lubilem grac na UBER klockach
pt wrzuce na nich 10ws I asf i mase innych czarow, powiedzialem sobie ze nie bede gral nigdy czyms takim wlasnie. I serio pytam po co ten kaszkiego skoro juz mam +3pd i 2 dd na fazy magii ?? 

testking 642-902 testking 642-902
actualtests oracle certification actualtests oracle certification
actualtests CISSP certification actualtests CISSP certification
actualtests oracle certification actualtests oracle certification
actualtests CISSP certification actualtests CISSP certification