problem z pedzlami citadel
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
problem z pedzlami citadel
Witam, kupiłem na allegro zestaw pedzli citadel (10 roznych) cena byla rewelacyjna wiec sie dlugo nie wachalem. Jako ze jestem totalnym swiezakiem to nie mam pojęcia co dalej robic. Kupilem paint set z elfami i pedzelek z tego zestawu jest super, wlosy trzymaja sie razem i tworza ladny "czubek". Te z allegro rozlaza sie po pierwszym kontakcie z woda lub farba, odstaja pojedyncze wloski. Gdy wloze go do kubeczka z woda to wlosy nagle robia sie jak jakis krzak stercza w kazdym kierunku. Pedzle ktore narazie uzylem to standard, detail i fine detail. Czy to podrobki czy jakies zuzyte? (Kupilem jako nowe)
Najprawdopodobniej ktoś ci sprzedał być może oryginalne pędzelki, ale już mocno wyeksploatowane, za to poddane zabiegowi rewitalizacji.
W tutorialach na tym forum, chyba Arbala, możesz zobaczyć jak to się robi.
A reklamacja to obowiązek, możesz też postraszyć negatywnym komentarzem, zgłoszeniem sprawy do administracji Allegro i tym, że w opisie nie było słowa o takim stanie rzeczy itp
Powodzenia
P.S. Na początek to faktycznie parę tanich pędzli ci się przyda, bo będziesz je bardzo szybko niszczył. Firma Mag-Pol ma całkiem tanią i bogatą ofertę. Praktycznie dostępne w każdym sklepie modelarskim.
W tutorialach na tym forum, chyba Arbala, możesz zobaczyć jak to się robi.
A reklamacja to obowiązek, możesz też postraszyć negatywnym komentarzem, zgłoszeniem sprawy do administracji Allegro i tym, że w opisie nie było słowa o takim stanie rzeczy itp
Powodzenia
P.S. Na początek to faktycznie parę tanich pędzli ci się przyda, bo będziesz je bardzo szybko niszczył. Firma Mag-Pol ma całkiem tanią i bogatą ofertę. Praktycznie dostępne w każdym sklepie modelarskim.