DMP 2014 - zbiór kandydatur
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
DMP 2014 - zbiór kandydatur
Chciałbym, żebyśmy w październiku odpalili ew. głosowanie - tak by każdy kto chce złożył ofertę, odpowiedział na ew. pytania itd.
czy do 30.09 wystarczy? w razie wyraźnej potrzeby potrzeby będziemy wydłużać.
Kto w przyszłym roku chciałby być gospodarzem Drużynowych Mistrzostw Polski 2014?
czy do 30.09 wystarczy? w razie wyraźnej potrzeby potrzeby będziemy wydłużać.
Kto w przyszłym roku chciałby być gospodarzem Drużynowych Mistrzostw Polski 2014?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
czas na wybory jest do listopada, zgodnie z regulaminem. nie ma sie co spieszyc, moze my sie zglosimy, moze Warszawa. trzeba troche czasu, zeby ogarnac, czy da sie to zorganizowac.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
na prośbę kilku ośrodków, które jeszcze dogrywają szczegóły oferty, przedłużamy termin. Jak Jankiel słusznie zauważył, czasu jest sporo
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Czas powoli się kończy. Czy inne ośrodki nie zamierzają zgłaszać kandydatur? Na razie zrobił to tylko Gorzów.
Dla malkontentów:
Głosowanie będzie trwało prawie dwa tygodnie, wcześniej chciałbym, aby przez podobny czas kandydaci odpowiadali na pytania związane ze swoją ofertą. Oznacza to, że zostało około 10 dni na ogarnięcie się!
Dla malkontentów:
Głosowanie będzie trwało prawie dwa tygodnie, wcześniej chciałbym, aby przez podobny czas kandydaci odpowiadali na pytania związane ze swoją ofertą. Oznacza to, że zostało około 10 dni na ogarnięcie się!
Witam!
Chciałbym zgłosić kandydaturę Stowarzyszenia Bazyliszek i Warszawy na organizację Drużynowych Mistrzostw Polski w 2014 roku.
Z tego co szepcą sobie po kątach krasnoludy wynika, że wielkimi krokami zbliża się dziewiąta edycja WFB. Całkiem możliwe, że będziemy mieli ostatnią możliwość zagrania DMP na ósmą edycję. W związku z tym uważamy, że DMP powinno się odbyć w miejscu najlepiej do tego przystosowanym zarówno jeśli chodzi o organizację, warunki do grania, ale także odległość od większości ośrodków w Polsce. Chcemy zorganizować imprezę, która będzie czymś większym niż zwykły master w Warhammera, czymś co pozytywnie zapisze się w pamięci graczy. Jak dokładnie chcemy to zrobić, będę zdradzał stopniowo, jeśli wygramy głosowanie.
Kwestie techniczne, ważne dla każdego zainteresowanego mogę zdradzić już teraz:
- miejsce: znana z Bazyliszka hala sportowa w Łomiankach
- termin: koniec sierpnia 2014
- format: drużynówka 5 osób z ograniczeniami
- nocleg: darmowy w szkole w tym samym budynku
- prysznice
- zniżki dla graczy poniżej 18 roku życia, zniżki dla kobiet
- nagrody
Jeśli ktoś nie był na Bazyliszku, to halę może zobaczyć choćby na przebitkach w wywiadzie z Kudłatym:
http://www.youtube.com/watch?v=PWEK5SeKfQY
Jeśli macie pytania, to zapraszam tutaj albo na PM.
Zapraszamy!
Chciałbym zgłosić kandydaturę Stowarzyszenia Bazyliszek i Warszawy na organizację Drużynowych Mistrzostw Polski w 2014 roku.
Z tego co szepcą sobie po kątach krasnoludy wynika, że wielkimi krokami zbliża się dziewiąta edycja WFB. Całkiem możliwe, że będziemy mieli ostatnią możliwość zagrania DMP na ósmą edycję. W związku z tym uważamy, że DMP powinno się odbyć w miejscu najlepiej do tego przystosowanym zarówno jeśli chodzi o organizację, warunki do grania, ale także odległość od większości ośrodków w Polsce. Chcemy zorganizować imprezę, która będzie czymś większym niż zwykły master w Warhammera, czymś co pozytywnie zapisze się w pamięci graczy. Jak dokładnie chcemy to zrobić, będę zdradzał stopniowo, jeśli wygramy głosowanie.
Kwestie techniczne, ważne dla każdego zainteresowanego mogę zdradzić już teraz:
- miejsce: znana z Bazyliszka hala sportowa w Łomiankach
- termin: koniec sierpnia 2014
- format: drużynówka 5 osób z ograniczeniami
- nocleg: darmowy w szkole w tym samym budynku
- prysznice
- zniżki dla graczy poniżej 18 roku życia, zniżki dla kobiet
- nagrody
Jeśli ktoś nie był na Bazyliszku, to halę może zobaczyć choćby na przebitkach w wywiadzie z Kudłatym:
http://www.youtube.com/watch?v=PWEK5SeKfQY
Jeśli macie pytania, to zapraszam tutaj albo na PM.
Zapraszamy!
ad. pm from Szmajson
Gorzów Wielkopolski rezygnuje z bycia kandydatem na organizacje Drużynowych Mistrzostw Polski 2014. Jedynym kandydatem zostaje więc Stowarzyszenie Bazyliszek.
Czy uważacie, że waerto przeprowadzić głosowanie po poparcie tej kandydatury?
Gorzów Wielkopolski rezygnuje z bycia kandydatem na organizacje Drużynowych Mistrzostw Polski 2014. Jedynym kandydatem zostaje więc Stowarzyszenie Bazyliszek.
Czy uważacie, że waerto przeprowadzić głosowanie po poparcie tej kandydatury?
Ewentualnie: jak bardzo cchesz, żeby DMP było w Łomiankach 
Dymitr deczko przesadził, regulamin mówi jasno o wyborze z pomiędzy zgłoszonych kandydatur, w przypadku jednej kandydatury wynik głosowania jest z góry znany, zatem głosowanie jest zbędne.

Dymitr deczko przesadził, regulamin mówi jasno o wyborze z pomiędzy zgłoszonych kandydatur, w przypadku jednej kandydatury wynik głosowania jest z góry znany, zatem głosowanie jest zbędne.
Zgadzam sie. Glosowanie w tej sytuacji to bylaby farsa. Wiemy na czym stoimy, nie jest to miejscowka bez historii.
sorry, zle zrozumiales moje intencje. wolałem się upewnić, że nikt nie będzie tego podważał, jak to już miało miejsce w przeszłości.
tymsamym: Gratuluje Stowarzyszeniu Bazyliszek, wygraliście kupę roboty
wierze, że jako organizatorzy Druzynowych Mistrzostw Polski 2014 staniecie na wysokości zadania i najlepsze DMP jest dopiero przed nami. Powodzenia i raz jeszcze gratulacje!
tymsamym: Gratuluje Stowarzyszeniu Bazyliszek, wygraliście kupę roboty

wierze, że jako organizatorzy Druzynowych Mistrzostw Polski 2014 staniecie na wysokości zadania i najlepsze DMP jest dopiero przed nami. Powodzenia i raz jeszcze gratulacje!