Witam. na wstępie chciałbym powiedzieć o co chodzi, a mianowicie- potrzebuje człeka który po mistrzowsku włada ołówkiem w stylu manga, który najlepiej nieodpłatnie (ale można się dogadać) namalowałby mi kilka obrazków.
Chodzi głównie o mangowe sylwetki kobiety mężczyzny i dziecka (potrzebne do naniesienia na rysunek wymiarów poszczególnych części ciała- dla klientów żeby mogli wiedzieć jakie części ciała mierzyc przy zamówieniach)
interesują mnie sylwetki (najlepiej w jakiś skromnych portkach) od przodu i tyłu i dodatkowo mangowa dłoń i stopa
szkic w tym stylu (Pomijając te linie czerwone i czarne):
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5f2 ... 64469.html
manga ktoś potrafi ten typ rysunku ogarnąć? zlecenie...
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
manga ktoś potrafi ten typ rysunku ogarnąć? zlecenie...
Kloc orków wbija się w 3 obslugantów i krasiowego master inżyniera- fartem wbija ino 1 rane, krasie oddają 5 ran i orkowie czmychają...po kilku nieudanych szarżach- kloc orków znika bezpowrotnie a inżynier spokojnie wraca do maszyny...
widze że jest małe zainteresowanie- Jeżeli nie ma chętnych na bezinteresowną pomoc to może ja za to jakiegoś browarka postawie
Kloc orków wbija się w 3 obslugantów i krasiowego master inżyniera- fartem wbija ino 1 rane, krasie oddają 5 ran i orkowie czmychają...po kilku nieudanych szarżach- kloc orków znika bezpowrotnie a inżynier spokojnie wraca do maszyny...