100 lat dla Fanatyka!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
100 lat dla Fanatyka!
Nasza kochana forumowa lewacka świnko!*
[*termin "lewacka świnka" podłapałam od lucka z Poltera i jest on PIESZCZOTLIWY, od razu mówię!]
Życzę Ci wszystkiego, czego pragniesz - przede wszystkim poprawnych kontaktów z rodziną, sukcesów w nauce nie muszę, bo je masz, ale też w życiu osobistym, bo to, że Cię kochamy, to za mało, musi Cię jeszcze pokochać jakaś (wolna) kobieta
Ale taka się na pewno znajdzie, bo "najważniejsze jest niewidoczne dla oczu". Zresztą nie demonizujmy, masz miłą buźkę i uśmiech
Skończyłeś 18 lat...
Teraz możesz pić, palić, iść do wojska, ożenić się itd. - słowem masz szansę pokierować swoim życiem, jak chcesz, albo wkopać się po uszy, ale wierzę, że zrobisz to pierwsze!
[Tak, owszem. Nie jestem całkiem trzeźwa, pisząc to. Ale piszę całkiem szczerze. Treść się zgadza ]
Drogi Fanatyku - niniejszym STO LAT!
:*
[*termin "lewacka świnka" podłapałam od lucka z Poltera i jest on PIESZCZOTLIWY, od razu mówię!]
Życzę Ci wszystkiego, czego pragniesz - przede wszystkim poprawnych kontaktów z rodziną, sukcesów w nauce nie muszę, bo je masz, ale też w życiu osobistym, bo to, że Cię kochamy, to za mało, musi Cię jeszcze pokochać jakaś (wolna) kobieta
Ale taka się na pewno znajdzie, bo "najważniejsze jest niewidoczne dla oczu". Zresztą nie demonizujmy, masz miłą buźkę i uśmiech
Skończyłeś 18 lat...
Teraz możesz pić, palić, iść do wojska, ożenić się itd. - słowem masz szansę pokierować swoim życiem, jak chcesz, albo wkopać się po uszy, ale wierzę, że zrobisz to pierwsze!
[Tak, owszem. Nie jestem całkiem trzeźwa, pisząc to. Ale piszę całkiem szczerze. Treść się zgadza ]
Drogi Fanatyku - niniejszym STO LAT!
:*
Łezka mi się w oku zakręciła.
Szczerze powiedziawszy to termin "świnia" jest popularny wśród lewicowców, ciekawe dlaczego
Pić tak, palić nie bo be, wojsko może w przyszłości, żenić się...cóż. Zobaczymy.
Ja sobie sam życzę schudnięcia. Resztę mam jak na razie.
Szczerze powiedziawszy to termin "świnia" jest popularny wśród lewicowców, ciekawe dlaczego
Pić tak, palić nie bo be, wojsko może w przyszłości, żenić się...cóż. Zobaczymy.
Ja sobie sam życzę schudnięcia. Resztę mam jak na razie.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Sykstus pisze:Skavenblight pisze: Skończyłeś 18 lat...
Teraz możesz pić, palić, iść do wojska, ożenić się itd. -
Dołączam sie do życzeń. Ale co to ożenku to facet musi mieć chyba 21 albo więcej trochu ;/ Kobita może jak ma 18...
A nie wiem, to tylko życzenia były
Na pewno max. 21. No bez przesady, ile można czekać
Fanatyku, piję wódkę z sokiem pomarańczowym za Twoje zdrowie!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Zdrowia, szczęścia, pomyślności xD.. Dziś nie będzie życzeń battlowych ;P
Za 3 lata moja osiemnastka xD
Za 3 lata moja osiemnastka xD
Ta wzajemna adoracja zaczyna byc troche uciazliwa (;
ale nic. Fanatyku! zycze Ci, zeby Ci sie poglady w koncu naprostowaly!
ale nic. Fanatyku! zycze Ci, zeby Ci sie poglady w koncu naprostowaly!
Jak już pisałem, życzeń przez forum nie składam. Głupio tak o suchym pysku
Spotkamy się, to napijemy
Spotkamy się, to napijemy
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Tu się dołącze!TruePunk pisze: Fanatyku! zycze Ci, zeby Ci sie poglady w koncu naprostowaly!
I Fanatyku, życzę Ci abyś znalazł sobie jakąś ładną panienkę! No i żebyś schudł, bo sam tego chcesz .
Cóż, podłączę się pod życzenia.
Wszystkiego najlepszego, dużo wolności ( ), radości, podowodzenia (szeroko pojętego , wolnego czasu (ale dobrze wykorzystanego), sukcesów w nauce i w życiu osobistym.
Podpiąłbym się jeszcze pod adnotację TruePunka, ale nie będę złośliwy...
Jednym słowem (dwoma?)
STO LAT!
Wszystkiego najlepszego, dużo wolności ( ), radości, podowodzenia (szeroko pojętego , wolnego czasu (ale dobrze wykorzystanego), sukcesów w nauce i w życiu osobistym.
Podpiąłbym się jeszcze pod adnotację TruePunka, ale nie będę złośliwy...
Jednym słowem (dwoma?)
STO LAT!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
najlepszego wszystkiego znaczy nie zyj sto lat tylko 99 ale dobrze
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.