Dlaczego krasie?
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Dlaczego krasie?
Dlaczego wybraliście tą armię, a nie inną bardziej ofensywną?
Ja sam przyznam się, że kupiłem dwarfy ze skulla jakoś takoś.
Spodobały mi się działa^^ I teraz ciągnę je 3 miech w tym sam jeden miech jakiegoś grania.
Jak to było z wami?
Ja sam przyznam się, że kupiłem dwarfy ze skulla jakoś takoś.
Spodobały mi się działa^^ I teraz ciągnę je 3 miech w tym sam jeden miech jakiegoś grania.
Jak to było z wami?
Bo TAK!
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
hmm.... Bo po prostu kocham krasnoludy ?
Zawsze (no prawie) w Wrhamcu RPG gram krasnalem.
Nie, nie mogłbym jako głównej armii wybrac niczego innego...
W przyszłości mam zamiar przytyc (bo chudy jestem), skarłowaciec (dosc wysoki tez jestem), przefarbowac przyszly zarost na ognisty pomarancz, i szukac chwalebnej smierci w bitwie z czym wielkim, zlym i brzydkim !
Ale najpierw matura....

W przyszłości mam zamiar przytyc (bo chudy jestem), skarłowaciec (dosc wysoki tez jestem), przefarbowac przyszly zarost na ognisty pomarancz, i szukac chwalebnej smierci w bitwie z czym wielkim, zlym i brzydkim !

O to to! Dokładnie!Beldrin Durgnisson pisze:hmm.... Bo po prostu kocham krasnoludy ?![]()

- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
aaaaaa !!! wdarł nam sie zielonoskory na forum !!! zabic zabic zabic ! 

U mnie to było troche dziwnie...
Bo jak zaczynałem zbierać to mały szczyl byłem i nie wiedziałem nawet że tymi figsami sie gra...
kilku moich kumpli zbierało figurki i powiedzieli mi że jest jeszcze armia krasnoludów ,i nie miałem wyboru
poszedłem do sklepu nie patrząc sie na półki szukałem małych brodaczy ... i pierwszymi moimi figsami był comand group do slayerów
więc można powiedzieć że armie mi wybrali koledzy którzy nie znali więcej armi... pomysleć że mogłem zbierać HE
bleee
Bo jak zaczynałem zbierać to mały szczyl byłem i nie wiedziałem nawet że tymi figsami sie gra...

W moim wypadku zaczęło się od pierwszej edycji WFRP...pierwsza postać którą był Zabójca Trolli...i tak się jakoś toczy...11 rok krasiowania...
Battle był naturalną kontynuacją. Jeśli uwielbiałem być Zabójcą to 20 razy bardziej uwielbiam wystawianie całego oddziału Zabójców.
Zresztą sam nie jestem za wysoki, przeklinam, lubię piwo,uszu szpiczastych nie mam...i nienawidzę orków i goblinów.naprawdę kur... mnie trafia jak widzę zielone ścierwo na stole..
Battle był naturalną kontynuacją. Jeśli uwielbiałem być Zabójcą to 20 razy bardziej uwielbiam wystawianie całego oddziału Zabójców.
Zresztą sam nie jestem za wysoki, przeklinam, lubię piwo,uszu szpiczastych nie mam...i nienawidzę orków i goblinów.naprawdę kur... mnie trafia jak widzę zielone ścierwo na stole..
Nie wyobrażam sobie grać inną armią. Jestem niski, dopakowany i uwielbiam piwo. Poza tym zawsze w RPG grałem krasnoludami 

"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
Zbieram Krasnoludy bo lubiłem je od zawsze - w książkach, grach, RPG. Wybór po prostu nie mógł być inny.
-
- "Nie jestem powergamerem"
ja wybrałem ze względu na klimat figurek, podobają mi się, poza tym ja odnoszę wrażenie że krasie są zawsze zadowolone, urżnięte piwem etc. co trudno dostrzec w innych armiach, maja swój klimacik i za to je kocham 
pzdr

pzdr
"Cięzka noc, co? ... pół miliarda się wymknęło..."
Amor patriae nostra lex
Salamun Aleykum
Amor patriae nostra lex
Salamun Aleykum
-
- Warzywo
ja zbieram bo lubie pakerow
a pozatym odpowiada mi klimat nie lubie takich oblesnych skavenow bo to bez klimatu jest a dwarfy no po prstu so fajne