Kult Nurgla
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Kaiserschlacht
- Staroświatowiec
Kult Nurgla
Witam ponownie. Wreszcie przyszła dostawa nurglingów z M. ordera i prace mogły ruszyć z kopyta. W skrócie - maluję armię mającą grać na zasadach kodeksu Imperium ale stylizowaną na kult Nurgla - z Wielkim Demagogiem (Arcy Lektor Sigmara), kultystami Nurgla (Flagellants) na czele. Całość okrasiłem imperialnymi dezerterami (Swordsmen i Pistoliers). Całość malowana szybko, bez specjalnych fajerwerków (inaczej nigdy bym nie skończył)... Na pierwszy ogień:
Wielki Demagog Nurgla niesiony na lektyce w otoczeniu milusińskich- na zasadach Arcy Lektora z War Altarem.
Chorąży armijny:
Zwykły miecznik:
Demagog Nurgla (Warrior priest)
Wielki Demagog Nurgla niesiony na lektyce w otoczeniu milusińskich- na zasadach Arcy Lektora z War Altarem.
Chorąży armijny:
Zwykły miecznik:
Demagog Nurgla (Warrior priest)
-
- Chuck Norris
Ave
Pomysł dobry, malowanie też niczego sobie, może na sztandarze przydałby się jeszcze jakiś motyw oprócz znaku chaosu, bo tak trochę mało tego. Jedyne co mi się nie podoba to fakt, iż będziesz grał na zasadach imperium, ale armia ma z pewnością swój klimat. Gratuluję konwersji.
P.s. z czego zrobiłeś Wielkiego demagoga?
Pomysł dobry, malowanie też niczego sobie, może na sztandarze przydałby się jeszcze jakiś motyw oprócz znaku chaosu, bo tak trochę mało tego. Jedyne co mi się nie podoba to fakt, iż będziesz grał na zasadach imperium, ale armia ma z pewnością swój klimat. Gratuluję konwersji.
P.s. z czego zrobiłeś Wielkiego demagoga?
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Wow, nie no mi by nigdy ale to nigdy!!! nie przyszło do głowy żeby zrobić z Empire, jakieś nurglowskie dzieło aż dostałem natchnienia to tak jak zrobienie z HE na np. Ogra . Pomysł naprawdę super.
mowisz ze chlopaki maja w dupie sigmara bracia nurglowcy podoba mi sie to ]:->
bardzo fajne wykonanie pomysl niczego sobie tak trzymac
bardzo fajne wykonanie pomysl niczego sobie tak trzymac
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Popieram Manfreda armia naprawde super no i pomysl orginalny (zawsze mozna tez z nich zlozyc armie chalasu )
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
jak dla mnie bomba. Zarówno pomysł jak i wykonanie. Z niecierpliwością czekam na więcej
altar mi nie lezy. Technicznie niby wszystko ok ale jak dla mnie powinno byc to cos po czym wiedac, ze moze sie ruszac a nie pelza powoli juz jakis beast of nurgle lub cos takiego jesli mialbym to sobie wyobrazic reszta bardzow porzadku (tylko to bardziej chaos a nie imperium chyba )
Priesta pamiętam chyba z zeszłego BP Cały pomysł na armię świetny a i malowanie trzyma wysoki poziom, powodzenia ! ;]
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Te pucy buty co niosą tego niby Lorda z tronem, to z kąd ich wziołeś????