Problemy ze stronami w necie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Infernal Puppet
- Masakrator
Problemy ze stronami w necie
Jest jakiś patent na permanentnie blokowanie stron w przegladarce ( głównie tych z reklamami ), tak by w ogóle się nie otwierały ? Niemożebnie irytują mnie ( a i procka obciążają, a komp stary złom ) wyskakujace co kilka minut nowe okna z reklamami różnego rodzaju MORPG-ów, gier przegladarkowych czy piramid finansowych, a adblock który odwala niezłą robote z reklamami w ramkach,czy na YT, na to akurat nie pomaga.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
I przez takich ludzi jak ty strony zostają zamykane,bo właścicieli nie stać na opłacenie hostingu i domeny.Jasif pisze:U mnie też AdBlock blokuje wszystko.
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Serio? To ja się dołączę do tego niecnego procederu.Ryosuke pisze:I przez takich ludzi jak ty strony zostają zamykane,bo właścicieli nie stać na opłacenie hostingu i domeny.Jasif pisze:U mnie też AdBlock blokuje wszystko.
Lest we forget:
Nie przeszkadzały mi te reklamy, ale skoro tak stawiasz sprawę, to z chęcią zainstaluję Adblocka!Ryosuke pisze:I przez takich ludzi jak ty strony zostają zamykane,bo właścicieli nie stać na opłacenie hostingu i domeny.Jasif pisze:U mnie też AdBlock blokuje wszystko.
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
Jakby nie walili flashowych namolnych reklam na całą stronę z wyjącym dźwiękiem i zachowali umiar to nikt by nie wymyślił adblocka. Niemigające nie za duże reklamy nikomu nie przeszkadzały.Ryosuke pisze:I przez takich ludzi jak ty strony zostają zamykane,bo właścicieli nie stać na opłacenie hostingu i domeny.Jasif pisze:U mnie też AdBlock blokuje wszystko.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
1+ Duży PunktGrolshek pisze:Jakby nie walili flashowych namolnych reklam na całą stronę z wyjącym dźwiękiem i zachowali umiar to nikt by nie wymyślił adblocka. Niemigające nie za duże reklamy nikomu nie przeszkadzały.Ryosuke pisze:I przez takich ludzi jak ty strony zostają zamykane,bo właścicieli nie stać na opłacenie hostingu i domeny.Jasif pisze:U mnie też AdBlock blokuje wszystko.
@infernal: próbowałeś reinstall?
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Na szczęście nie musiałem . Siedziałem nad tym %$!*&^# ADblockiem chyba z godzinę, ale w końcu odszukałem funkcję blokowania określonych domen i puki co już mnie nowo otwierające się okna z niepożądaną treścią nie męczą .@infernal: próbowałeś reinstall?
Reklamowcy są sami sobie winni, cała prawda . Nienamolne reklamy są dopuszczalne ( jest zresztą nawet taka opcja w AdB), ale jak widzę, bez jakichś reklamoblokerów to nie ma co się nawet zapuszczać w głębiny internetu .Jakby nie walili flashowych namolnych reklam na całą stronę z wyjącym dźwiękiem i zachowali umiar to nikt by nie wymyślił adblocka. Niemigające nie za duże reklamy nikomu nie przeszkadzały.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Posap sobie do lustra jak masz problemy.Ryosuke pisze:I przez takich ludzi jak ty strony zostają zamykane,bo właścicieli nie stać na opłacenie hostingu i domeny.Jasif pisze:U mnie też AdBlock blokuje wszystko.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Ich błąd, że reklama jest nachalna i osiąga odwrotny skutek. Poza tym to nie tak działa. Reklamodawca płaci właścicielowi strony za możliwość umieszczenia reklamy.Jasif pisze:Posap sobie do lustra jak masz problemy.Ryosuke pisze:I przez takich ludzi jak ty strony zostają zamykane,bo właścicieli nie stać na opłacenie hostingu i domeny.Jasif pisze:U mnie też AdBlock blokuje wszystko.