Problemy ze stronami w necie

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Problemy ze stronami w necie

Post autor: Infernal Puppet »

Jest jakiś patent na permanentnie blokowanie stron w przegladarce ( głównie tych z reklamami ), tak by w ogóle się nie otwierały ? Niemożebnie irytują mnie ( a i procka obciążają, a komp stary złom ) wyskakujace co kilka minut nowe okna z reklamami różnego rodzaju MORPG-ów, gier przegladarkowych czy piramid finansowych, a adblock który odwala niezłą robote z reklamami w ramkach,czy na YT, na to akurat nie pomaga.
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

hmm dziwne, bo mi adblock wszystko wywala, może masz jakieś stare subskrypcje?
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

U mnie też AdBlock blokuje wszystko.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Ryosuke
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Ryosuke »

Jasif pisze:U mnie też AdBlock blokuje wszystko.
I przez takich ludzi jak ty strony zostają zamykane,bo właścicieli nie stać na opłacenie hostingu i domeny.
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Ryosuke pisze:
I przez takich ludzi jak ty strony zostają zamykane,bo właścicieli nie stać na opłacenie hostingu i domeny.
Serio? To ja się dołączę do tego niecnego procederu. :twisted:
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

Post autor: Szczur22 »

Ryosuke pisze:
Nie przeszkadzały mi te reklamy, ale skoro tak stawiasz sprawę, to z chęcią zainstaluję Adblocka!
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Reverse psychology - fuck yea! :D

BTW też mam adblocka i mi z tym dobrze.
Uerph.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Ryosuke pisze:
Jakby nie walili flashowych namolnych reklam na całą stronę z wyjącym dźwiękiem i zachowali umiar to nikt by nie wymyślił adblocka. Niemigające nie za duże reklamy nikomu nie przeszkadzały.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Pamiętacie tą skaczącą reklamę "Wygrałeś Ipada"? Normalnie się przez to stron oglądać nie dało!
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Kubaf16
Chuck Norris

Post autor: Kubaf16 »

Grolshek pisze:
Ryosuke pisze:
Jakby nie walili flashowych namolnych reklam na całą stronę z wyjącym dźwiękiem i zachowali umiar to nikt by nie wymyślił adblocka. Niemigające nie za duże reklamy nikomu nie przeszkadzały.
1+ Duży Punkt
@infernal: próbowałeś reinstall?
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy. :P

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

@infernal: próbowałeś reinstall?
Na szczęście nie musiałem :) . Siedziałem nad tym %$!*&^# ADblockiem chyba z godzinę, ale w końcu odszukałem funkcję blokowania określonych domen i puki co już mnie nowo otwierające się okna z niepożądaną treścią nie męczą :D .
Reklamowcy są sami sobie winni, cała prawda :P . Nienamolne reklamy są dopuszczalne ( jest zresztą nawet taka opcja w AdB), ale jak widzę, bez jakichś reklamoblokerów to nie ma co się nawet zapuszczać w głębiny internetu :P .
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Ryosuke pisze:
Posap sobie do lustra jak masz problemy.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
puzonik
Wałkarz

Post autor: puzonik »

Dla mnie mistrzostwem są dźwiękowe reklamy gier na jutubie podczas słuchania/oglądania, nadmienię ze nie dają się wyłączyć :/
Taki podkład ch****** muzyczki w tle :(

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Jasif pisze:
Ryosuke pisze:
Posap sobie do lustra jak masz problemy.
Ich błąd, że reklama jest nachalna i osiąga odwrotny skutek. Poza tym to nie tak działa. Reklamodawca płaci właścicielowi strony za możliwość umieszczenia reklamy.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

ODPOWIEDZ