Gdzie to było?

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gucio
Chuck Norris

Gdzie to było?

Post autor: Gucio »

Witam!
Nie zauważyłem żeby był taki temat a może i niejednemu graczowi się przyda.
Mianowicie wpisujemy tutaj figurki/motyw armijny który kiedyś widzieliśmy, może w galerii, może gdzieś indziej ale nie pamiętamy do końca gdzie. Prosiłbym o pomoc ludzi jeśliby wiedzieli czyje są figurki, czy kto malował a super byłoby gdyby ktoś wiedział gdzie co znajdziemy.
Przykład (serio szukam!):
Widziałem kiedyś wśród polskich graczy (na masterze w Gdańsku bodajże), dwie piękne armie ogrów. Jedną stylizowaną na murzynów z afryki, zamiast mournfangów były hipopotamy i drugą stylizowaną również na afrykę/piratów, ale na aligatorach itd :D Czy wie ktoś czy znalazłbym to malowanie/modele bo szukam a nie wiem czyje to były, może ktoś kojarzy?

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Hipopotamy Macka Paraszczaka z krakowa a piraci od Marysia. Marysia figsy znajdziesz na titan forge

http://titan-forge.com/fantasy_miniatur ... 6bebd30502

Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Gucio
Chuck Norris

Post autor: Gucio »

Thx, titan forge'a to rozkminiłem już, pytanie tylko czy są jakieś foty, czy oni prowadzą galerie, bo nie znalazłem ^^"?

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

na fotkach z masterów często można złapać, ale to mozolne poszukiwania
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

ODPOWIEDZ