2 Magow HE na Wielkiego Dracona 2007 :D

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

2 Magow HE na Wielkiego Dracona 2007 :D

Post autor: dead »

wczoarj przez 3,5h malowalem 2 herosow do HE aby dzis kumpel mogl nimi zagrac na WD w Wejherowie ... wiec wzialem pedzel w garsc i zrobilem wszystko aby kumpel mogl zagrac na turnieju ... mag po lewej jest jednym z tych dwoch malownych na furkocie (malowalem ja 2h ;) teclisa 1,5h i o ile w realu wyglada wzglednie git o tyle na fotach nie prezentuje sie dobrze i wogule nie dalem go w tym topiku ... z kolei ten koles po prawej byl malowany przez 3h na spotkaniu klubowym ... lacznie na 3 herosow prawie 7h a wygladaja porzadnie jesli idzie o standardy stolowe ... niestety nie ustrzeglem sie w pospiechu paru niedociagniec ale coz ... chcialem by wygladali naprawde dobrze jak na tak krotki okres czasu i mam nadzieje ze udalo mi sie ...

a oto magowie
Obrazek
Obrazek

zdjecia robione dzis rano na turnieju wiec nie sa jekies megaful wypas ... qrde teraz widze ze w sumie tej "elfce transwestycie" przydalobysie wyciagnac wlosy do slomkowego ale coz wieczorem przy lampce wygladalo to dobrze ;)

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Ded, jedziez na speedzie? Byś się na forum publicznie nie chwalił ;)

Jak na przyspeiszone malowanie to w porządku. Trochę lepiej niż standardowy TT, aczkolwiek żadnych fajerwerków.

Jedno poważne ale - kudły magiczki. Strasznie wyglądają imo. Jakby na bazowej warstwie farby była tylko jedna, prześwitująca. To bym w pierwszej kolejności poprawił ;)
Uerph.

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

Ten pieszy mi się bardziej podoba :P ładne kolory itp. drugi ma gorszą troche twarz.

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Post autor: Guard »

No nie jest tak źle, jak na taki czas realizacji. A powiedziałbym nawet że b.fajnie. TT+ (+ za czas)
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$

Santi
Mudżahedin

Post autor: Santi »

Nie lubie He, imho magowie spox ;)

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

Ja mam DwarfSlayera pomalowanego lepiej w 1,5h
szczególnie ten globus/piłka pod magiem :(

Awatar użytkownika
Szrederator
Chuck Norris

Post autor: Szrederator »

buuuuu zero konwersji 8)

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Ten pierwszy (po lewej na górnym zdjęciu) jakoś średnio mi się podoba.
Nie podoba mi się w nim podstawka (jakaś trawka, śnieg, kamienie, cokolwiek by sie przydało), to na czym stoi (nie mam pojęcia co to) i dobór kolorów tak średnio.
Ten drógi całkiem fajny
Ale kolor skóry też jakiś dziwny moim zdaniem.
Ogólnie są ładnie pomalowani dosyć, ale mi się nie podobają zbytnio.

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

jakby podstawki lepsze zrobic to naprawde spoko by byli
a z podstawkami roboty 15min
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
Ryu
Chuck Norris

Post autor: Ryu »

A mi się nie podobają bo nie lubię figurek malowanych "na szybciora" :P

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

no ja tez nie lubie ale wiadomo szczytny cel (trzeba bylo to mu pomalowalem - tak to chlopak mialby kaszane bo mogli by robic zgrzyty na turnieju za jakies proxy czy cus w ten desen ...) ... BTW podstawki to juz miala byc robota kumpla ... ja nie wnikam na jakich podstawkach on wrzuci swoje figsy ... BTW w realu sa duzo lepsi ci co grali z nim mogli je zobaczyc ... - flesz aparatu rozmiekcza ostro niebieski kolor (widac taka miazge na wiekszosci figsow gdzie zastosowalem flesza a nie zdjecia w sloncu ...) robiac mdla mamalyge ... no ale kto odgrzebal ten stary topik z przed miecha praktycznie ^^" teraz mam nowe cele - tancerki tancerze i ogolem masa innych figsow ...

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

Ryu pisze:A mi się nie podobają bo nie lubię figurek malowanych "na szybciora" :P
no wiadomo ale jak na szybciora to spoko pare poprawek i nie beda zli
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

ODPOWIEDZ