Syberia + czołgi
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Szykuje się zboczenie a'la WH40 k... Pistolety, szabelki, karabiny maszynowe, zbroja u oficera na klacie i dwudziestostrzałowy parowóz z ryngrafami na klacie, czego tu nie ma...
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
-
- Kretozord
niszczysz chłopie
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Takie jak na pierwszym szkicu to ja już mam na Forge World można coś takiego kupić i są to traitorsi do lost and the damend A przynajmniej są w 90%podobni (mają prawie identyczne głowy i plecaczki, a także korpusy)
Ale to tak po cichu żeby wam klienteli nie psuć
Ale to tak po cichu żeby wam klienteli nie psuć
-
- Kretozord
no chyba nie powiesz że podobne są.
Ja bym się cieszył, ale nie, nie są, że mają germański klimat to jeszcze nie wszystko, steampunk od SF się tym różni, ze raczej musi być podobne do realii viktoriańskich (tu chodzi ogólnie o ostatnią ćwiartkę 19-go wieku)
Ja bym się cieszył, ale nie, nie są, że mają germański klimat to jeszcze nie wszystko, steampunk od SF się tym różni, ze raczej musi być podobne do realii viktoriańskich (tu chodzi ogólnie o ostatnią ćwiartkę 19-go wieku)
-
- Kretozord
w zasadzie można zrobić konkurs kto znajdzie więcej różniących szczegółówKerim pisze:no chyba nie powiesz że podobne są.
-
- Chuck Norris
Ave
Pytanie do tych z Forge World, czy można ich jakoś kupić? Bo widzę tylko zdjęcia a nigdzie jakieś ceny...
Pytanie do tych z Forge World, czy można ich jakoś kupić? Bo widzę tylko zdjęcia a nigdzie jakieś ceny...
-
- Kretozord
może lepiej że jej nie widzisz
32Ł za 10 ludków wartych niewiele na stole
a gdzie szukałeś?Lord Andre pisze:Ave
bo tam również sklep jest
http://www.forgeworld.co.uk/acatalog/DE ... KRIEG.html
-
- Kretozord
poza tym że są w klimatach wielkiej wojnyKerim pisze:no fakt, maja po 2 nogi, 2 ręki, po jednej głowie i po masku gazowym, normalnie nie do odróźnienia są.
nie posądzam Cię o plagiat ale dla mnie podobieństwo jest wielkie, przypuszczam że kiedy figsy będą gotowe jak się je pomiesza z kriegami będą pasowały do siebie
@ Lord Andre może lepiej że jej nie widzisz
-
- Chuck Norris
Ave
Ale za to jak pięknie wyglądają na stole... ehhh szkoda że tak drogo...
Ale za to jak pięknie wyglądają na stole... ehhh szkoda że tak drogo...
Czekawostką jest to, że nie powstały jako alternatywa do gwardii, tylko figsy do gry, a z tym mieszaniem... nie jestem pewien, lasgun jest jak wizytówka, przylep go do zasuszonego karalucha, i będzie gwardzista, ale nasi mają mauzery (a przynajmniej mieli mieć )kurka_z_podworka pisze:poza tym że są w klimatach wielkiej wojnyKerim pisze:no fakt, maja po 2 nogi, 2 ręki, po jednej głowie i po masku gazowym, normalnie nie do odróźnienia są.
nie posądzam Cię o plagiat ale dla mnie podobieństwo jest wielkie, przypuszczam że kiedy figsy będą gotowe jak się je pomiesza z kriegami będą pasowały do siebie
-
- Kretozord
broń (charakterystycznie ścięty lasgun czy pukawka) i inne detale jak symbolika itd. nie ma znaczenia w mojej ocenie ich podobieństwa, chodzi o sam zamysł, oba projekty "właśnie wybiegły z okopów po ataku gazowym" i o to tu chodzi.
-
- Chuck Norris
Ave
Szkice Kerim'a są bardzo ale to bardzo obiecujące. Potem tylko pomalować ich na czarno i szaro i "skasowano żeby nie było chryi*"
*Podany cytat został użyty w celach edukacyjnych a nie propagandowych, czym nie narusza konstytucji ani prawa Rzeczypospolitej
Szkice Kerim'a są bardzo ale to bardzo obiecujące. Potem tylko pomalować ich na czarno i szaro i "skasowano żeby nie było chryi*"
*Podany cytat został użyty w celach edukacyjnych a nie propagandowych, czym nie narusza konstytucji ani prawa Rzeczypospolitej
Ostatnio zmieniony 8 lip 2007, o 22:31 przez Lord Andre, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kretozord
jak cytować to poprawnie w "DeutSchland..."