Oddzialając sprawę nowego regulaminu - Bastion, WTF?!

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Oddzialając sprawę nowego regulaminu - Bastion, WTF?!

Post autor: Dymitr »

Mam pytanie odnośnie lokali "klubu" Bastion. Dla mnie są one ewidentnym skokiem na miejsce na LL, jestem zdania, że Lista powinna interweniować w tej sprawie. Nie mam nic do Trikk'a, nie znam gościa, ale to nawet śmieszne nie jest. Jeśli macie więcej podejrzanych akcji mających na celu wyłudzenie miejsca na LL proszę o wpisanie tutaj.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Klub Bastion nie ma głosu na LL, wiec jak chcesz coś od nich, to pytaj w temacie, w którym mogą odpisywać, panie 6 głosów z 1 klubu.

dobra nazwa tematu :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Dymitr pisze: Nie mam nic do Trikk'a, nie znam gościa
Szkoda, że nie znasz. Jak on grał na masterach to Ty prawdopodobnie nie wiedziałeś, że taka gra istnieje.
Jak Bastion grał na drużynówkach to nawet się nie zanosiło na stworzenie hybrydowych gamblersów.

Taki tekst obraża zarówno gracza, jak i klub ze znacznie dłuższą historią niż Twoja i Twojego klubu.
Obrażanie zawodnika futbolu amerykańskiego też jest swoją drogą odważne :wink: :wink:

Ja ostatnio byłem na turnieju Bastionu, była pełna frekwencja i były 2 osoby z Bastionu. Poprzedni taki turniej był na wiosnę i też było w porządku. Nie wiem do czego próbujesz się przyczepić, przyjedź i zobacz czy te turnieje się odbywają czy są fikcją....

Jest klub, są gracze, robią realne lokale i to z pełną frekwencją.
Nie są tu turnieje nocne czy podwójne miejsca dla jednego klubu.
Nie mierz wszystkich swoją miarą..... [-X
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Ależ ja wiem, że oni się powoli odradzają. Ale to co robią nawet ktoś z Wawy nazwał celowym klepaniem lokali po głos na LL. To chyba patologia.
@Kaleson daruj sobie takie wjazdy, prosiłem Cię milion razy
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Kalesoner
Szczur Królów

Chcesz coś od nich uderzaj do nich. Chociaż trzeba przyznac, że zarzuty o "skok na ll" ze strony gościa, którego klub skoczył na 6 miejsc brzmią wyjątkowo poważnie. :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

niepoważne to jest otwarcie mówić o tym, ze lokale Bastionu w tym roku to skok na LL a teraz próbować, że jest inaczej.
Teraz to już ja skoczyłem na te 6 miejsc? nie klub? Zrobiłem Ci coś? skrzywdziłem kogoś z rodziny?

Jesteś chyba jedyną osobą w tym bagnie która poddaje w wątpliwość głos (i jego zasadność) dla Liddera, Furiona, Kudłatego.

Do tego są dwa głosy mojego klubu bazowego, które nie musza Ci się podobać, ale należą nam się jak psu zupa. Głos za WKS został w naszej dyspozycji, po tym jak klub zniknął w zeszłym roku, mimo że nie musimy zawieszamy go. W przyszłym sezonie go nie będzie. Wszyscy starają się wypracować kompromis, poza Tobą. Zależy Ci na kłótniach? Jeśli tak to chyba nie jesteś odpowiednią osobą na tym stanowisku

Kalesoner
Szczur Królów

Masz ty rozum i godność człowieka?
To co Kudłaty robi z lokalami w tym sezonie w Poznaniu, to jest dopiero skandal. Jak ty z takimi klubowiczami w ogóle śmiesz się przyczepiać do Bastionu? Z resztą przeczytaj sobie jeszcze raz post Kalafiora, może sobie poukładasz w głowie kilka rzeczy i przestaniesz tryskac hipokryzją na prawo i lewo, bo cała polska patrzy.

Swoją droga ile można czekac na głosowanie w sprawie zmian regulaminu? Czy założysz je, czy mamy zebrać 6 czlonków LL i to zrobić sami, czy poprosić Shina?
Obrazek

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Kalesoner pisze:Chcesz coś od nich uderzaj do nich. Chociaż trzeba przyznac, że zarzuty o "skok na ll" ze strony gościa, którego klub skoczył na 6 miejsc brzmią wyjątkowo poważnie. :mrgreen:
Jak się czujesz w nowej pracy policjanta?

Kalesoner
Szczur Królów

Bardzo dobrze. A jak sie czujesz z tym, że nie pojedziesz na euro, przegrałeś ARcom i lige?
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Kalesoner stajesz się opryskliwy. Wyłącz komputer, wyjdź z dziewczyną do kina (obiecujemy przerwać flejma) i uspokój się na ten czas.
Odpowiadając na Twoje pytania/zarzuty:

1. Głosowanie jest wkrótce, nie będę podawał konkretnego terminu, bo zawsze może się coś omsknąć. Zakładam, że krócej niż 7-10 dni, bo wciąż ludzi dopisują swoje pomysły.

2. Jeśli masz coś przeciwko lokalom w Poznaniu - napisz proszę, chętnie się dowiemy (cała Polska patrzy)

3. ad. Bastion. Jak dla mnie mogą być kiedyś największym klubem na świecie, liczy się dla mnie to co jest dziś. A dziś trzeba być pół-debilem, żeby nie wiedzieć po co robią na biegu trzy turnieje. PYTAM POWAŻNIE: uważasz, że tam jest wszystko ok?

Kalesoner
Szczur Królów

0
Zwracasz mi uwagę,, że jestem opryskliwy, bo odpowiedziałem na zaczepkę Furiona żartem? Ogarnij się, albo zwracaj uwagę wszystkim, którzy na to zasługują, albo zamilcz.

1
4.5 Głosowanie zostaje przeprowadzone na wniosek Moderatora Listy Ligowej lub grupy co najmniej siedmiu przedstawicieli.
nie sądze, żebyś miał prawo blokować głosowanie, nadużywasz swoich uprawnien moderatorskich i jesli głosowanie nie pojawi sie przed weekendem, trzeba będzie skorzystać z innego moderatora, lub z zacytowanego punktu regulaminu

2
już to napisałem podczas dyskusji z Kudłatym, w jednym z tematów tutaj, nie odpisał

3
to ze coś dla ciebie jest jakieś, nie ma dla mnie żadnego znaczenia, więc nie będę się do tego odnosił
co do pytania, tak uważam, że jest ok
Obrazek

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Kalesoner pisze:Bardzo dobrze. A jak sie czujesz z tym, że nie pojedziesz na euro, przegrałeś ARcom i lige?
Bez przesady - z naszej dwójki na pewno nie pojedziesz Ty. Ja może jakimś dziwnym targiem wejdę bo lubię się nadstawiać od tyłu Kudłatemui chapać mu dzidkę!

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Zwracam Ci uwagę, bo atakujesz mnie. Furion nie potrzebuje obrońcy.
Razem z Shino ogarniamy ten temat, spieszysz się gdzieś? IMO lepiej zrobić głosowanie mając do wyboru dopracowane propozycje a nie na biegu i głupio zmieniać regulamin. Czasu jest w opór tak na prawdę, więc nie rozumiem o co Ci chodzi.

ZObaczymy jak w przyszłym roku będziesz nadużywał swoich uprawnień moderatorskich ;)

EDIT: OK, Jurek daj spokój również, proszę ;)

ad. 2 - możesz linknąć do tych "zarzutów", bo przekopywanie się przez te posty jest trudniejsze niż mogłoby się zdawać

Kalesoner
Szczur Królów

Furion pisze:
Kalesoner pisze:Bardzo dobrze. A jak sie czujesz z tym, że nie pojedziesz na euro, przegrałeś ARcom i lige?
Bez przesady - z naszej dwójki na pewno nie pojedziesz Ty. Ja może jakimś świńskim targiem wejdę!
Może pojadę w united nations. :wink:

@ Dymitr, śpieszę sie, bo nie mogę sie doczekac Twoich ligowych machlojek. Nie wiem, co myślisz, że wskórasz u Shino, ale regulamin to regulamin i to co wolisz nie ma zbyt dużego znaczenia,
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

na szczęście to co wolisz Ty również go nie ma. Miałeś ostatnio pretensje, że Cię obrażać próbowałem - teraz robisz to samo? Po co? to poważne pytanie!

Kalesoner
Szczur Królów

W sensie, że Cie obrażam, bo uważam, że ponad dwa tygodnie (od czasu pierwszej propozycji Dyda do najbliższego piątku) to wystarczajaco dużo jak na stworzenie własnej propozycji zmian na LL? I obrażam Cię sugerując, że kolejne 7-10 dni to tylko czas potrzebny na żebranie o szabelki? Jesli to Cie obraża, to musisz wiedzieć, że mimo że tak myślę naprawdę, to obrazić Cie nie chciałem, po prostu sam się znieważasz prezentując, to co prezentujesz i nadużywając po raz kolejny danych Ci uprawnień.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Marcin, obrażasz mnie zupełnie innymi tekstami. Masz albo selektywną pamięć do własnych wpisów, albo obniżone standardy rozmowy.
Żebranie o szabelki? LOL

EDIT: rozumiem, że uważasz iż lepiej już dziś założyć głosowanie, nie czekając na wszystkie propozycje i zamiast się dogadać i ustalić wspólny pomysł liczyć głosiki? Jak uważasz, że w ten sposób nadużywam "władzy" możesz zebrać odpowiednią ilośc podpisów i:
- odwołać mnie z funkcji
- zacząć głosowanie

Zrób odpowiedni do tego temat i jazda.

Kalesoner
Szczur Królów

Standardy na ogół dostosowuję do rozmówcy, tak aby wiedział o co mi chodzi.
Tak czy owak sprytnie zmieniasz temat, przenosząc go z przedłużajacego sie głosowania na moją osobę i mój stosunek do Ciebie, niepotrzebnie dałem się w to wciagnać. Zobaczymy co powie Shino, jesli się przychyli do Twojego zdania, to spróbuję zebrać 7 osób chętnych zdecydować czy wprowadzić zmiany zaproponowane przez Śląsk czy przez Dyda.

Jeśli ktos nie był w stanie wymyślić nic przez dwa tygodnie, to nie wymysli nic przez następne 10 dni. Proponuję załozyć głosowanie w piatek, a do tego czasu poczekac na inne propozycje.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2013, o 15:25 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

świetnie.

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Co za bełkot z jednej i drugiej strony, dajcie spokój Polska patrzy.
Robimy głosowanie jakiś jasny i czytelny regulamin bo zwykły szary człowiek ma już dość przekrętów z jednej i drugiej strony.

ODPOWIEDZ