Galaktyka Gier - Pruszków
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Galaktyka Gier - Pruszków
Zakładam ogólny temat dla bywalców sklepu, oraz wszystkich tych, którzy chcieliby sklep odwiedzić i miło spędzić czas przy bitewnym stole.
Szukam chętnych do pogrania w przedziale punktowym 1000-1600.
Piątek 29.11.13 od południa do 17:00.
Sobota 30.11.13 od rana do 16:00, czyli w godzinach otwarcia sklepu.
Szukam chętnych do pogrania w przedziale punktowym 1000-1600.
Piątek 29.11.13 od południa do 17:00.
Sobota 30.11.13 od rana do 16:00, czyli w godzinach otwarcia sklepu.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Dzis od 15:00 do 18:00, zapraszam.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Jutro, tj. piątek 13.12, mogę być w sklepie od 13:00-14:00.
1000-1600pkt
Zapraszam.
1000-1600pkt
Zapraszam.
- Brat Tomasz
- "Nie jestem powergamerem"
Witam,
Czy byliby koledzy chętni na większą bitewkę w któreś sobotnie popołudnie w marcu. Armie pomalowane ofkors, limit do uzgodnienia. Założenie to epicka walka dobra ze złem Chętnie Imperium po stronie dobra (ja gram ostatnio najczęściej HE) - daaawno nie widziałem ich na stole.... Chętnie bez ciśnienia i może jakieś rzadziej widywane opcje w armiach.....
Czy byliby koledzy chętni na większą bitewkę w któreś sobotnie popołudnie w marcu. Armie pomalowane ofkors, limit do uzgodnienia. Założenie to epicka walka dobra ze złem Chętnie Imperium po stronie dobra (ja gram ostatnio najczęściej HE) - daaawno nie widziałem ich na stole.... Chętnie bez ciśnienia i może jakieś rzadziej widywane opcje w armiach.....
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Jest ktos chetny jutro zagrać?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
A w Poniedziałek 10.11.2014 GG jest czynna?
Jak tak to mogę sie z kimś ustawić na 1200
Jak tak to mogę sie z kimś ustawić na 1200
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Poniedziałek godz 17.ktos chętny na format wrocławski?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Może jakoś z "rana"?
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Sprawdź lepiej maila i odpisz