http://www.youtube.com/watch?v=Udq9elFN7mE
wygląda zacnie.
Gdyby tylko nie copyright claims...
Kurde, kiedy już kupiłem UB pro z dostępem na całe życie to Lorenzo wypuści UB 3d i trzeba będzie się przerzucić
A tak na serio to wygląda ekstra. Gdyby się za to zabrała porządna grupa developerów to mógłby powstać niezly symulator do gier stołowych
A tak na serio to wygląda ekstra. Gdyby się za to zabrała porządna grupa developerów to mógłby powstać niezly symulator do gier stołowych
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Nie podoba mi się.
Plusy:
+ coś nowego
Minusy:
- dłuższa rozgrywka
- imitacja prawdziwej gry
Moim zdaniem założeniem UB była możliwość szybkiej gry w dowolnym momencie dnia i nocy. Jest UB i jest prawdziwa gra, a to coś to coś pomiędzy, które zamiast zbierać dobre cechy z obu rodzajów gry zbiera te złe.
Plusy:
+ coś nowego
Minusy:
- dłuższa rozgrywka
- imitacja prawdziwej gry
Moim zdaniem założeniem UB była możliwość szybkiej gry w dowolnym momencie dnia i nocy. Jest UB i jest prawdziwa gra, a to coś to coś pomiędzy, które zamiast zbierać dobre cechy z obu rodzajów gry zbiera te złe.
Jestem tego samego zdania co Lidder
Mogli by dopracować obecną wersję UB aby troszke sprawniej się przesuwało/dodawało/DOKLEJAŁO jednostki i by wystarczyło
Oraz przydałoby się poprawić algorytmy rzutów kośćmi, bo nawet w najgorszych koszmarach na stole nie miewam takich rzutów jak na UB.
Mam konto dożywotnie na UB i raczej traktuje to jako możliwość zagrania/potestowania czegoś nowego z kimś kto nie ma czasu albo możliwości aby się spotkać (inne miasto, brak czasu itd.) niż jakieś jaranie się tym, że mam to w 3D czy z jakimiś bajerami/fajerwerkami.
UB nie zastąpi tej frajdy prawdziwej bitwy na stole
UB to tylko namiastka i niech nią pozostanie
Mogli by dopracować obecną wersję UB aby troszke sprawniej się przesuwało/dodawało/DOKLEJAŁO jednostki i by wystarczyło
Oraz przydałoby się poprawić algorytmy rzutów kośćmi, bo nawet w najgorszych koszmarach na stole nie miewam takich rzutów jak na UB.
Mam konto dożywotnie na UB i raczej traktuje to jako możliwość zagrania/potestowania czegoś nowego z kimś kto nie ma czasu albo możliwości aby się spotkać (inne miasto, brak czasu itd.) niż jakieś jaranie się tym, że mam to w 3D czy z jakimiś bajerami/fajerwerkami.
UB nie zastąpi tej frajdy prawdziwej bitwy na stole
UB to tylko namiastka i niech nią pozostanie
Według mnie to wygląda fatalnie, wręcz komicznie.A tak na serio to wygląda ekstra.
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.