Scalanie kont
Moderator: swieta_barbara
Scalanie kont
Temat założony tylko i wyłącznie do zgłaszania scalania kont.
Robi je raz na jakiś czas Adeon, a ja nie zawsze przekażę mu wszystkie wasze prośby.
Prośba do moda o podklejenie tematu.
Robi je raz na jakiś czas Adeon, a ja nie zawsze przekażę mu wszystkie wasze prośby.
Prośba do moda o podklejenie tematu.
-
- Wałkarz
Proszę o scalenie 4106 z 4105 ( w miejsce klubu ma być wpisane brak)
Armie:
TK - 3500 pkt
TK - 3500 pkt
- Big Boss M.
- Falubaz
Proszę o scalenie kont:
1798 i 2650 poprawne jest 1798.
dziękuję
1798 i 2650 poprawne jest 1798.
dziękuję
Poproszę o scalenie 4229 i 4213. Z góry dzięki
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
4140 i 3774 to ta sama osoba. W dodatku prosiłbym o Jakub "Kubencjusz" Wesołowski. Kubencjusz zaiste mą godnością nie jest
Proszę o scalenie kont 2784(właściwe) i 3921. Dodatkowo proszę o zmianę nicku właściwego konta tj. 2784 na Heretic.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Ponawiam swoją prośbę.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Bez przesady.
Od półtora roku czekam, aż ktoś scali dwa moje konta. Piszę maile, posty i cholera wie co jeszcze. Po czym koleś nie tylko nie scala, ale kasuje jedno z nich, a zamiast zamienić mój stary pseudonim to wywala moje nazwisko i wpisuje ten drugi w jego miejsce.
Jak się temu Adeonowi nie chce tego robić to niech przekaże komuś swoje kompetencje i już. Po co ma się męczyć z nami, a my z nim.
Od półtora roku czekam, aż ktoś scali dwa moje konta. Piszę maile, posty i cholera wie co jeszcze. Po czym koleś nie tylko nie scala, ale kasuje jedno z nich, a zamiast zamienić mój stary pseudonim to wywala moje nazwisko i wpisuje ten drugi w jego miejsce.
Jak się temu Adeonowi nie chce tego robić to niech przekaże komuś swoje kompetencje i już. Po co ma się męczyć z nami, a my z nim.
Proszę o scalenie kont 4336 i 4387, ma zostać Gibon i klub Guerilla i starsze ID. Proszę o to już 3-4 raz, może w tym roku akurat się uda.
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
Proszę o scalenie kont 3537 i 3650, konto 3650 jest właściwe. Dzięki.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Tak, raz na jakiś czas Adeon, jak się nazbiera wniosków, robi z tym porządek. Tylko on ma do tego uprawnienia, a jest dość dociążony "życiem".Jaaf pisze:Czy ktoś tu w ogóle zagląda?
Jak już masz pretensje to poślij je też geniuszowi, który zamiast sprawdzić czy jesteś w bazie danych graczy założył Ci nowe konto, "bo tak łatwiej/szybciej". Lub temu który za pierwszym razem wpisał niepełne dane, w związku z czym drugi nie umiał Cię znaleźć i założył nowe ID.
- Kacpi 1998
- Masakrator
4331 Kacper . Mameła Kieł Kielce -
4394 Kacper Kacpi Maniana Kieł Kielce -
prosiłbym o scalenie tych kont i żeby wyglądało ono tak
Kacper Kacpi 1998 Mameła Kieł Kielce
ps. nie wiem skąd wzięło się to dziwne nazwisko
4394 Kacper Kacpi Maniana Kieł Kielce -
prosiłbym o scalenie tych kont i żeby wyglądało ono tak
Kacper Kacpi 1998 Mameła Kieł Kielce
ps. nie wiem skąd wzięło się to dziwne nazwisko