Co polecacie?
Moderator: Zaklinacz Kostek
Afro pisze:Xcom nowy. Od kilku dni gram i nie mogę przestać Jeśli grałeś kiedyś w pierwsze xcomy to tutaj masz praktycznie to samo, tylko z ładna grafiką.
potwierdzam - mowy dodatek naprawdę mocno ożywił tą grę. Jest naprawdę mocno taktyczna i momentami naprawdę trudna. Polecam
a właśnie, skoro o dodatku mowa, mam go, ale jeszcze nie odpalałem, tam jest jakaś dodatkowa kampania? czy może zamiast grać bez dodatku od razu odpalić grę z nim? ogólnie to nie chciałbym niczego stracić z podstawki, a trailer pokazywał sporo nowych rzeczy, stąd moje obawy
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
nowe ufoki - nowy sprzet i masa nowych misji oraz zdarzeń losowych... aha no i nowe możliwości rekrutów... o ile podstawke skończyłem dwa razy i mi się znudziło to teraz gram już kilka tygodni (od premiery)
w marcu też jest dodatek do D3
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
http://www.youtube.com/watch?v=fpRXiyIvvX4
zanosi się na fajną 'sieczkę' w śródziemiu trochę mi to Batmana/Assassina przypomina, ale jest fajnie mrocznie i krwawo.
zanosi się na fajną 'sieczkę' w śródziemiu trochę mi to Batmana/Assassina przypomina, ale jest fajnie mrocznie i krwawo.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
wygląda zacnie mam nadzieję, że na Xboxie 360 będzie chodzić przyzwoicieAfro pisze:http://www.youtube.com/watch?v=fpRXiyIvvX4
a co do gier które polecam - ja ostatnio gram w wolnych chwilach w Civilization 4. Polecam, jeśli ktoś chce prześledzić rozwój ludzkości od epoki kamienia łupanego do lotów w kosmos. Moment jak wjeżdżasz czołgami w miasta bronione przez łuczników innej cywilizacji - bezcenne
- Infernal Puppet
- Masakrator
Ja bym polecił bitwę o wesnoth, jeśli lubisz strategie-turówki. Mechanicznie gdzieś pomiedzy HoM&M a serią Disciples, choć klimatem bliższa jakiemuś radosnemu fantazy. Gram już ( z przerwami oczywiście ) 3 rok z rzędu i dalej jest ją lubię, mimo, że komp potwornie oszukuje na rzutach .Poleć ktoś coś dobrego
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.