Pare rzeczy Wolfgara (Errant chempion 12.01.2014)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Wolfgar
Chuck Norris

Pare rzeczy Wolfgara (Errant chempion 12.01.2014)

Post autor: Wolfgar »

Witam
Zakładam temacik ze swoimi pracami,narazie wrzucam maneatera samoróbka stworzonego z 2 lata temu. Dość prosty, nieskomplikowany, malowanie nie na najwyższym poziomie, ale myśle ze na stół się nadaje. Kapelusz, pas przez pierś i rękojeść miecza z green stufu, pistolecik troche przerobiony z imperialnego.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Małą zapowiedź ostatniego mego tworu :D

Obrazek
Ostatnio zmieniony 12 sty 2014, o 12:06 przez Wolfgar, łącznie zmieniany 2 razy.

Wolfgar
Chuck Norris

Kolejna praca stworzona "chwile temu". Był to prezent, zamiennik demisiów. Nie podobały mi sie orginalne demigryfy więc postanowiłem stworzyć takie cuś. Myślałem o takiej kawalerii jak by ulrykowskiej. Wilki z thanderwolf cavalery SW, korpusy z rycerzy chaosu lekko przerobione co by za znaków chaosu nie było, głowy z także z pakietu SW, kopie bretońskie, płaszcze i ze dwie łapy wilków green stuff. Łapy musiałem pokrywać greenem bo były bioniczne, efekt nie powala ale umiejętności brak. Lance zmagnesowane bo czasem lubi się to połamać, po za tym można zawsze zmienić broń lub np wstawić sztandar także zmagnesowany.
Wiem że malowanie może być lepsze i wolałbym żeby lepszy malarz się tym zajął ale czas naglił, prezent musiał być gotowy na czas. rzeźbiarz kiepski malarz średni lecz mimo to nawet jestem zadowolony.
Teraz dopieroo na zdjęciach widzę sporo niedociagnięć :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Świetne prace!

Ogr jest super, a zamienniki demiśkowe bardzo fajne :)
Moje jedyne pytanie to czy mają wymiarowe podstawki? Na zdjęciu dziwnie wyglądają :P
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

daj jakieś duże zdjęcie tych piesków pls... :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Thorkild
Mudżahedin

Post autor: Thorkild »

uwielbiam takie podstawki jak pod pieskami które tworzą całość ustawione obok siebie =D>

Wolfgar
Chuck Norris

Tak podstawki są wymiarowe, brałem ze strony gw. Mogą dziwnie wyglądać bo są potęzniejsze w budowie niż kuraki. Hmm zdjęcia wilków musiałbym na nowo strzelić bo modeli nie mam już w domu, postaram się docykać i wrzucić za jakiś czas. Dzięki za opinie.

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Znakomite prace!

Awatar użytkownika
ainuin
Chuck Norris

Post autor: ainuin »

Znakomite dopasowanie do siodeł (nie ma przeciągów pod kroczem). Bitsy Chaos Knightów zdały egzamin.

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: crovaxus »

genialna konwersja =D> tak powinny wyglądać te figurki a nie jak kurczaki :P
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed

Wolfgar
Chuck Norris

Tzn niestety krocze trzeba było rozerwać bo za mały rozstaw był. Imitacja siodła tzn przedni Łęk siodła załatwił sprawę a z tyłu płaszcze wszystko przykryły.

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Wolfgar pisze:Tzn niestety krocze trzeba było rozerwać
biedaki

a tak na marginesie

fajnie wyszli :)

Wolfgar
Chuck Norris

Errant chempion skończony z 3 lata temu lub więcej. Poziom TT.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

twarzorekpl
Pseudoklimaciarz

Post autor: twarzorekpl »

Ci na wilkach to wymiatają!

ODPOWIEDZ