http://www.warseer.com/forums/showthrea ... t-Incident
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
przelas pisze:nie wiem kto kryje się pod tym nickiem ale imo debil, sprawa wyjaśniona ( z tego co czytałem), a on pyta się co ludzie o tym myslą?? a co mają myśleć?? powtórzę kim kol wiek jest Pan pod tym nickiem to dla mnie jest debilem.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Niema jest tylko na TVP, wtyczka zapobiega kopiowaniu.Morsereg pisze:tenfilmik jest gdzies jeszcze dostepny?
nie chce sobie instalowac silverlighta a obejrzal bym
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Też tak myślałemAfro pisze:uff, myślałem, że to tylko ja![]()
eee tam bombę... pogłaskał go raczejKalesoner pisze:Dobrze, że nie wrzucił filmu jak Tutajec przy aplauzie kilkudziesieciu osób sprzedaje plombę Barbarze na Bazyliszku.
Ło nie co to tonieGuter pisze: Czy tylko mi się wydaje, że Deliberitus/Duch/Wieszkto to jedna i ta sama osoba?
dobre dawajKalesoner pisze:Dobrze, że nie wrzucił filmu jak Tutajec przy aplauzie kilkudziesieciu osób sprzedaje plombę Barbarze na Bazyliszku.
To było piękneKalesoner pisze:Dobrze, że nie wrzucił filmu jak Tutajec przy aplauzie kilkudziesieciu osób sprzedaje plombę Barbarze na Bazyliszku.