http://www.redds.pl/index.php?/view/project/7432
Będzie wam bardzo wdzięczna.
Pozdro
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Jak bardzo?Zyraf pisze: Będzie wam bardzo wdzięczna.
Pozdro
To ja już zagłosowałem. Powiedz jej, że czekam na jej bardzo bardzo mocną wdziecznośćZyraf pisze:Bardzo Bardzo
I będzie bardzo bardzo wdzięcznaManfred pisze:pozatym trzeba sobie pomagać może coś wygra
Dalej, dalej. Masz tak mało postów, że i tak nikt nie będzie po tobie płakaćLord MC pisze:A ja nie zagłosuję, bo mi sie nie podoba ta puszka i idea wmawiania ludziom, że są cudowni... oby tak dalej, a zostaniemy wszyscy zbawieni... nic tylko roz***ać se łeb o kant krzesła
widzicie to, gdyby was rodzice nie przytulali właśnie takie posty byście pisali!Lord MC pisze:A ja nie zagłosuję, bo mi sie nie podoba ta puszka i idea wmawiania ludziom, że są cudowni... oby tak dalej, a zostaniemy wszyscy zbawieni... nic tylko roz***ać se łeb o kant krzesła
myslisz, ze jak masz wicej postow to jestes lepszy? a może masz beznadziejne zycie towarzyskie i cale dnie siedzisz tylko przed kompem?TomCio pisze:Dalej, dalej. Masz tak mało postów, że i tak nikt nie będzie po tobie płakaćLord MC pisze:A ja nie zagłosuję, bo mi sie nie podoba ta puszka i idea wmawiania ludziom, że są cudowni... oby tak dalej, a zostaniemy wszyscy zbawieni... nic tylko roz***ać se łeb o kant krzesła.