Mądrze ktoś zauważył, że nowi gracze nie mogą dołączać do klubu. Może zmieńmy ten zapis tak, że Osoby któe w danym roku były BEZ KLUBU (od poczatku roku) mogą do klubu dołaczyć w dowolnym momencie. Mają racje ci, którzy twierdzą, że ten zapis jest po to, by Szaitis nie przeszedł przed DMP do Nemezisu a nie, żeby nowo przyjęty do Gamblersów Jarekk (wcześniej w żadnym klubie) nie mógł mieć znaczka odpowiedniego przy rankingu
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ale wynika to z jakiegoś zapisu, czy tak mi odpowiadasz bo tak myślisz?
Generalnie jestem za klepnięciem tej zmainy bez głosowania, tylko jak już coś zmieniać to porządnie, zeby nie zostawiać dziur.
Czy nie można stworzyć zapisu, że tylko gracze z nowym ID mogą zostać dopisani do klubu w trakcie roku?
Jeżeli komuś klub po prostu upadł to będzie miał czas na przemyślenie dlaczego
Moim zdaniem nie powinno być żadnych transferów miedzyklubowych po wyznaczonym terminie.
Wyjątek:
Nowe osoby w środowisku, czyt. nowe ID.
lub
osoby które w poprzednim sezonie nie rozegrały ani jednego turnieju, czyli osoby które były w jakimś klubie, ale kolega się wysypal z grania z różnych powodów, ale chce wrócić pod barwami innego klubu.
Nie możemy zamykać drogi do walki o puchar na DMP dla osób które rozpoczynają(wracaja) grę w Battla.
Czy chcesz, aby do regulaminu wprowadzić następujący zapis:
Osoby które w danym roku były BEZ KLUBU (od początku roku, lub od momentu założenia własnego numeru ID) mogą do dowolnego klubu dołączać przez cały rok.
its ok?
Do tego dogrywka modów
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.