Sezon transferowy i problemy pierwsze

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Sezon transferowy i problemy pierwsze

Post autor: Dymitr »

Mądrze ktoś zauważył, że nowi gracze nie mogą dołączać do klubu. Może zmieńmy ten zapis tak, że Osoby któe w danym roku były BEZ KLUBU (od poczatku roku) mogą do klubu dołaczyć w dowolnym momencie. Mają racje ci, którzy twierdzą, że ten zapis jest po to, by Szaitis nie przeszedł przed DMP do Nemezisu :) a nie, żeby nowo przyjęty do Gamblersów Jarekk (wcześniej w żadnym klubie) nie mógł mieć znaczka odpowiedniego przy rankingu ;)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Jestem za.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

jak nie bedzie sprzeciwów jakichś rozsądnie uargumentowanych, to chyba postawię szybkie głosowanko, co?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Nie widzę problemu.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Ja też jestem za.
Wisła Kraków.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

A czy gracz moze odejsc z klubu A, być bez klubu i dołączyć do klubu B miesiąc później jako gracz bez klubu?
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Nie może.
Wisła Kraków.

Kalesoner
Szczur Królów

Ale wynika to z jakiegoś zapisu, czy tak mi odpowiadasz bo tak myślisz?
Generalnie jestem za klepnięciem tej zmainy bez głosowania, tylko jak już coś zmieniać to porządnie, zeby nie zostawiać dziur.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

dodałem to w swoim poście - dotyczy to tylko osób, które NIE MIAŁY INNEGO KLUBU W TYM SEZONIE

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

skoro sezon jeszcze nie zostal otwarty przez adeona to mozna sie wypisywac jeszcze z klubow?

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

możesz - będziesz gorącym towarem na wolnym rynku. Chyba, że w głosowaniu propozycja padnie :)

Shira
Warzywo

Post autor: Shira »

Czy nie można stworzyć zapisu, że tylko gracze z nowym ID mogą zostać dopisani do klubu w trakcie roku?
Jeżeli komuś klub po prostu upadł to będzie miał czas na przemyślenie dlaczego ;)

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Moim zdaniem nie powinno być żadnych transferów miedzyklubowych po wyznaczonym terminie.
Wyjątek:
Nowe osoby w środowisku, czyt. nowe ID.
lub
osoby które w poprzednim sezonie nie rozegrały ani jednego turnieju, czyli osoby które były w jakimś klubie, ale kolega się wysypal z grania z różnych powodów, ale chce wrócić pod barwami innego klubu.

Nie możemy zamykać drogi do walki o puchar na DMP dla osób które rozpoczynają(wracaja) grę w Battla.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

to może wieczorem postawię głosowanie i dołączę do tego dogrywkę na moda - będziemy mieć wszystkie tematy z głowy

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Jedziesz, tylko dobrze go uformuj, bo pamiętaj że strażnik Kalesoner czuwa.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

co zrobić

Kalesoner
Szczur Królów

No to jak robimy? Mi ten print skrin klubowych przynależności wystarczy, jeśli chodzio wręczanie pucharu.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

zróbmy słuszną poprawkę do regulaminu IMO

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Czy chcesz, aby do regulaminu wprowadzić następujący zapis:

Osoby które w danym roku były BEZ KLUBU (od początku roku, lub od momentu założenia własnego numeru ID) mogą do dowolnego klubu dołączać przez cały rok.

its ok?

Do tego dogrywka modów

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Dla mnie ok.
Wisła Kraków.

ODPOWIEDZ