TRZECI KONKURS MALOWANIA Z NAGRODAMI PIENIĘŻNYMI
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
TRZECI KONKURS MALOWANIA Z NAGRODAMI PIENIĘŻNYMI
Witajcie
Mam zaszczyt zaprosić wszystkich do 3 i prawdopodobnie ostatniego w tym roku Konkursu malarskiego którego pierwsza edycja miała miejsce w maju i czerwcu poprzedniego roku i zgromadziła 8 uczestników. Mam nadzieję, że edycja trzecia będzie cieszyć się większym jeszcze zainteresowaniem!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. WSTĘP
1.1. Każdy uczestnik konkursu dostaje do pomalowania przydzielone praz organizatora modele. Figurki dostarczane są w ilości od 1 do 5
1.2. Każdy uczestnik konkursu pracuje nad nadesłanymi modelami (maluje, modeluje) i gotowym pracom robi zdjęcia (zabrania się wrzucania zdjęć na forum przed skończeniem konkursu). Zdjęcia oraz skończone modele przesyłane są organizatorowi, który zakłada galerię prac oraz wyłania zwycięzcę w powszechnym głosowaniu.
1.3. Organizator przeanalizuje dokładnie galerię każdego kto się zgłosi, żeby nie dostał figurek które już malował lub figurek z jego armii. Oczywiście żeby każdy miał równe szanse profesjonaliści dostaną figurki w których będą musieli się napocić żeby wygrać. A mniej doświadczeni malarze, figurki z większymi szczegółami .
1.4. Organizator wyraża nadzieję, że konkurs przebiegnie sprawnie i bez żadnych problemów. Na każde pytania można uzyskać odpowiedź w temacie konkursu lub poprzez PW.
sugestie, mniej ważne pytania , oburzenia itp. prosze kierować
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=220
1.5 Pierwsze 3 osoby które zgłoszą się do konkursu w ciągu 3 dni, będą mogły sobie wybrac figurkę do malowania,oczywiście w miarę przyzwoitości, a także ogólnodostępną na rynku
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. ZASADY
2.1. Każdy uczestnik może wygrać tylko raz
2.2. Prace muszą być wykonane własnoręcznie (w sensie malowania).
2.3. Osoba która podejmie się udziału w konkursie, oświadcza jednocześnie, że jest w stanie skończyć pracę we wskazanym terminie. Jeśli nie masz czasu po prostu nie bierz udziału w konkursie!
2.4. Konkurs ruszy tylko jak do upływu terminu zapisów zgromadzi się co najmniej 10 chętnych.
2.5. Każdy uczestnik ma obowiązek odesłać skończone prace w terminie przewidzianym w TERMINARZU.
2.6. Organizator nie ma prawa przerwać konkursu i poprosić uczestników o odesłanie przyznanych modeli, jeśli rozpocznie się już ETAP 3 konkursu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. TERMINARZ
3.1.Terminarz zgłoszeń i pracy:
ETAP 1 - do dnia 30.03.2014
Oczekiwanie na zgłoszenia.
ETAP 2 – do dnia 31.03.2014
Nadesłanie modeli uczestnikom konkursu.
ETAP 3 – do dnia 1.05.2014
Praca nad nadesłanymi modelami
ETAP 4 – do dnia 8.05.2014
Odesłanie gotowych prac organizatorowi konkursu.
ETAP 5 – od dnia 12.05.2014 do 19.05.2014
Głosowanie nad zamieszczonymi w galerii konkursowej zdjęciami prac i wybór zwycięzcy.
3.2. Konkurs kończy się wraz z dniem zakończenia ostatniego etapu (z dniem wyłonienia zwycięzców).
3.3. Organizator zastrzega możliwość zmiany wyżej wymienionych terminów, jeśli ma to na celu dobro konkursu lub jego uczestników.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. ZGŁOSZENIA
4.1. Zgłaszacie się do konkursu poprzez prywatną wiadomość do użytkownika „Kuros”.
4.2. Zgłoszenie musi zawierać dane osobowe (imię, nazwisko), adres oraz telefon kontaktowy uczestnika.
4.3. Zgłosić się może każdy wiarygodny członek forum, czyli taki, który posiada już galerię na forum lub ma co najmniej 100 postów.
4.4 Lista uczestników (zawierająca ich nazwy użytkownika) jest jawna i będzie aktualizowana na bieżąco.
4.5. Dane osobowe uczestników będą ujawniane tylko na ich wyraźne życzenie.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. NAGRODY
5.1. Nagrody przyznawane są pracom, które zdobędą kolejno największe ilości głosów w jawnym głosowaniu przez 10 utalentowanych malarzy forum. Głosowanie odbywa się za pośrednictwem forum Border Princes. Każdy użytkownik forum posiada jeden głos.
5.2. Wartość nagród uzależniona jest od liczby ukończonych prac, która wpłynie z powrotem do organizatora.
5.3. Losowo wybrana osoba (Happy Looser) dostanie nagrodę pocieszenia 5% łącznej wygranej.
Happy Looser nie może być jednocześnie jednym ze zwycięzców konkursu.
5.4. Wartości nagród w odniesieniu do ilości uczestników.
10-19 skończonych prac
- 475 zł dla wygranego
- 25 dla Happy Loosera
20-29 skończonych prac
- 650-wygrany
- 300zł drugie miejsce
- 50 zł Happy Looser
30-39 skończonych prac
- 900zł wygrany
-350zł drugie miejsce
- 175zł 3 miejsce
- 75zł Happy Looser
5.6. Organizator zobowiązuje się wpłacić nagrodę w terminie 7 dni od dnia zakończenia konkursu.
Mam zaszczyt zaprosić wszystkich do 3 i prawdopodobnie ostatniego w tym roku Konkursu malarskiego którego pierwsza edycja miała miejsce w maju i czerwcu poprzedniego roku i zgromadziła 8 uczestników. Mam nadzieję, że edycja trzecia będzie cieszyć się większym jeszcze zainteresowaniem!
1. WSTĘP
1.1. Każdy uczestnik konkursu dostaje do pomalowania przydzielone praz organizatora modele. Figurki dostarczane są w ilości od 1 do 5
1.2. Każdy uczestnik konkursu pracuje nad nadesłanymi modelami (maluje, modeluje) i gotowym pracom robi zdjęcia (zabrania się wrzucania zdjęć na forum przed skończeniem konkursu). Zdjęcia oraz skończone modele przesyłane są organizatorowi, który zakłada galerię prac oraz wyłania zwycięzcę w powszechnym głosowaniu.
1.3. Organizator przeanalizuje dokładnie galerię każdego kto się zgłosi, żeby nie dostał figurek które już malował lub figurek z jego armii. Oczywiście żeby każdy miał równe szanse profesjonaliści dostaną figurki w których będą musieli się napocić żeby wygrać. A mniej doświadczeni malarze, figurki z większymi szczegółami .
1.4. Organizator wyraża nadzieję, że konkurs przebiegnie sprawnie i bez żadnych problemów. Na każde pytania można uzyskać odpowiedź w temacie konkursu lub poprzez PW.
sugestie, mniej ważne pytania , oburzenia itp. prosze kierować
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=220
1.5 Pierwsze 3 osoby które zgłoszą się do konkursu w ciągu 3 dni, będą mogły sobie wybrac figurkę do malowania,oczywiście w miarę przyzwoitości, a także ogólnodostępną na rynku
2. ZASADY
2.1. Każdy uczestnik może wygrać tylko raz
2.2. Prace muszą być wykonane własnoręcznie (w sensie malowania).
2.3. Osoba która podejmie się udziału w konkursie, oświadcza jednocześnie, że jest w stanie skończyć pracę we wskazanym terminie. Jeśli nie masz czasu po prostu nie bierz udziału w konkursie!
2.4. Konkurs ruszy tylko jak do upływu terminu zapisów zgromadzi się co najmniej 10 chętnych.
2.5. Każdy uczestnik ma obowiązek odesłać skończone prace w terminie przewidzianym w TERMINARZU.
2.6. Organizator nie ma prawa przerwać konkursu i poprosić uczestników o odesłanie przyznanych modeli, jeśli rozpocznie się już ETAP 3 konkursu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. TERMINARZ
3.1.Terminarz zgłoszeń i pracy:
ETAP 1 - do dnia 30.03.2014
Oczekiwanie na zgłoszenia.
ETAP 2 – do dnia 31.03.2014
Nadesłanie modeli uczestnikom konkursu.
ETAP 3 – do dnia 1.05.2014
Praca nad nadesłanymi modelami
ETAP 4 – do dnia 8.05.2014
Odesłanie gotowych prac organizatorowi konkursu.
ETAP 5 – od dnia 12.05.2014 do 19.05.2014
Głosowanie nad zamieszczonymi w galerii konkursowej zdjęciami prac i wybór zwycięzcy.
3.2. Konkurs kończy się wraz z dniem zakończenia ostatniego etapu (z dniem wyłonienia zwycięzców).
3.3. Organizator zastrzega możliwość zmiany wyżej wymienionych terminów, jeśli ma to na celu dobro konkursu lub jego uczestników.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. ZGŁOSZENIA
4.1. Zgłaszacie się do konkursu poprzez prywatną wiadomość do użytkownika „Kuros”.
4.2. Zgłoszenie musi zawierać dane osobowe (imię, nazwisko), adres oraz telefon kontaktowy uczestnika.
4.3. Zgłosić się może każdy wiarygodny członek forum, czyli taki, który posiada już galerię na forum lub ma co najmniej 100 postów.
4.4 Lista uczestników (zawierająca ich nazwy użytkownika) jest jawna i będzie aktualizowana na bieżąco.
4.5. Dane osobowe uczestników będą ujawniane tylko na ich wyraźne życzenie.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. NAGRODY
5.1. Nagrody przyznawane są pracom, które zdobędą kolejno największe ilości głosów w jawnym głosowaniu przez 10 utalentowanych malarzy forum. Głosowanie odbywa się za pośrednictwem forum Border Princes. Każdy użytkownik forum posiada jeden głos.
5.2. Wartość nagród uzależniona jest od liczby ukończonych prac, która wpłynie z powrotem do organizatora.
5.3. Losowo wybrana osoba (Happy Looser) dostanie nagrodę pocieszenia 5% łącznej wygranej.
Happy Looser nie może być jednocześnie jednym ze zwycięzców konkursu.
5.4. Wartości nagród w odniesieniu do ilości uczestników.
10-19 skończonych prac
- 475 zł dla wygranego
- 25 dla Happy Loosera
20-29 skończonych prac
- 650-wygrany
- 300zł drugie miejsce
- 50 zł Happy Looser
30-39 skończonych prac
- 900zł wygrany
-350zł drugie miejsce
- 175zł 3 miejsce
- 75zł Happy Looser
5.6. Organizator zobowiązuje się wpłacić nagrodę w terminie 7 dni od dnia zakończenia konkursu.
Ostatnio zmieniony 17 lut 2014, o 20:20 przez Kuros, łącznie zmieniany 1 raz.
zgłoszenia:
1.KAMYK
2.MIRABELKA
3.SEXROCKET
4. LENAR
5._SIX_
6.BELISARIUSZ
7.CHAINSAW7
8.DAMIK
9 DREEF
10.HAWOK232
11.MICHNIK000
12 SZCZUREK
(0).WOJTEQ-wygrał 1 ed , 3 dni przed końcem zgłoszeń zagłosujemy z urzytkownikami czy może brać udział,
weźmie udział bez głosowania jak będzie brakowac 1 osoby do 10,20,30...
niestety z przyczyn niezależnych ode mnie konkurs musze przesunąć do poniedziałku
powód nie dostałem jeszcze info od roketa i hawoka a chce wysłać wszystkim figurki jednocześnie
1.KAMYK
2.MIRABELKA
3.SEXROCKET
4. LENAR
5._SIX_
6.BELISARIUSZ
7.CHAINSAW7
8.DAMIK
9 DREEF
10.HAWOK232
11.MICHNIK000
12 SZCZUREK
(0).WOJTEQ-wygrał 1 ed , 3 dni przed końcem zgłoszeń zagłosujemy z urzytkownikami czy może brać udział,
weźmie udział bez głosowania jak będzie brakowac 1 osoby do 10,20,30...
niestety z przyczyn niezależnych ode mnie konkurs musze przesunąć do poniedziałku
powód nie dostałem jeszcze info od roketa i hawoka a chce wysłać wszystkim figurki jednocześnie
witajcie wszyscy chętni moim konkursem!
we wtorek wysyłam figurki
ale za to daje czas do 1 czerwca na oddanie modeli , wiec w tym konkursie jest o wiele wiecej czasu
jeszcze chetni mogą się zapisać jeśli czują się na siłach
lista chetnych i figurki im dopasowane
do jutra przyjmuje zażalenia
1.KAMYK-orion i drycha
2.MIRABELKA-lord na wivce
3.SEXROCKET-nie odpowiada
4. LENAR-steagadon
5._SIX_
6.BELISARIUSZ-treeman
7.CHAINSAW7-treeman
8.DAMIK-abomka
9 DREEF-abomination
10.HAWOK232-czarodziejka,drycha,balista
11.MICHNIK000-2 treekiny,2 weapo team
12 SZCZUREK-treeman
13-DAGREENBOY-treeman
figurki zostały dziś wysłane życze szcześcia!! pytania prosze na pw lub na gadanki o konkursie kurosa
we wtorek wysyłam figurki
ale za to daje czas do 1 czerwca na oddanie modeli , wiec w tym konkursie jest o wiele wiecej czasu
jeszcze chetni mogą się zapisać jeśli czują się na siłach
lista chetnych i figurki im dopasowane
do jutra przyjmuje zażalenia
1.KAMYK-orion i drycha
2.MIRABELKA-lord na wivce
3.SEXROCKET-nie odpowiada
4. LENAR-steagadon
5._SIX_
6.BELISARIUSZ-treeman
7.CHAINSAW7-treeman
8.DAMIK-abomka
9 DREEF-abomination
10.HAWOK232-czarodziejka,drycha,balista
11.MICHNIK000-2 treekiny,2 weapo team
12 SZCZUREK-treeman
13-DAGREENBOY-treeman
figurki zostały dziś wysłane życze szcześcia!! pytania prosze na pw lub na gadanki o konkursie kurosa
-
- Wałkarz
2 pytanka:
1. Będzie można obejrzeć tu galerie uczestników?
2. And the winner is...
1. Będzie można obejrzeć tu galerie uczestników?
2. And the winner is...

+1 ,co prawda wiem ,ze nie wygram ,bo nie mialem tyle czasu ile bym chcial (praca) ,ale brzydki tez mi nie wyszedl
Caly czas czekam i nie wrzucam nigdzie fotek na prosbe organizatora ,ale ... 

- michnik000
- Kretozord
Kuros cały czas czeka na decyzje 3-ech innych malarzy w jury, dlatego nadal niema wyników.
-
- Wałkarz
Nie ma problemu , bardziej bym chciał zobaczyć galerie prac 
To na pewno bym wiedział czy miałem jakieś szanse

To na pewno bym wiedział czy miałem jakieś szanse

-
- Wałkarz
2 całkiem fajna, jedyny minus to "stopy" płaskostopie u drzewca 
Podobają mi się również 4 i 6

Podobają mi się również 4 i 6

Mi się najbardziej abomka podoba, chociaż praca nr 1 ma zajebisty klimat.
Mi najbardziej przypadli do gusty Lizardzi z 5
Ork na smoku z 6 też bardzo fajny
Gratki dla wszystkich!

Ork na smoku z 6 też bardzo fajny

Gratki dla wszystkich!
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane 

-
- Wałkarz
Gratulacje dla Zwycięzcy !!!
Jak by będzie następna edycja to się pisze

Jak by będzie następna edycja to się pisze

o lol
Dzieki wielkie ,nie spodziewalem sie ,zwazywszy ,ze mialem malo czasu
ps.
Szary ... fachura ,widac oko profesjonalnego malarza (nie dlatego ,ze dobrze ocenil moja ,zeby nie bylo
) .Moje oceny bylby chyba zblizone 
Mnie najbardziej podobala sie abomka ,ale widac ,ze podstawka byla chyba na speedzie konczona
Wywerna tez niczego sobie 

ps.
Szary ... fachura ,widac oko profesjonalnego malarza (nie dlatego ,ze dobrze ocenil moja ,zeby nie bylo

Mnie najbardziej podobala sie abomka ,ale widac ,ze podstawka byla chyba na speedzie konczona

Gratuluje zasłużonej wygranej
ze swojej strony chciałem jedynie powiedzieć ze mimo iż nie wygrałem to bawiłem sie swietnie podczas konkursu
(te emocje kiedy modlisz sie by nie dostać szczura, a jednak on Ci sie trafia
) jesli bedzie następna edycja to biorę w niej udział !!!