SKAVEN WARLORD ON BROOD HORROR

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Zablokowany
Awatar użytkownika
quins
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: quins »

Właśnie nabyłem drogą kupna swój pierwszy model od FW. Po rozpakowaniu z badziewnego worka strunowego oczom moim pokazał się "mód" :)
Bardzo ładnie odlane elementy, przyjemna jasno szara żywica no i pod poszczególne elementy modelu chłopaki porobili podstaweczki. Super bo przynajmniej nie będę musiał się bawić w przyklejanie wykałaczek :) Ogólnie jestem bardzo zadowolony! Pomaluję i pochwalę się za niedługo...

Obrazek

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Post autor: Nokimam »

Pytanko mam: po co robic nowy temat z krótkim, banalnym opisem modelu jak masz swoją galerie? Dodaj taki post u siebie to ok ale nie ma po co zaśmiecać forum takimi tematami, zwłaszcza ze piszesz tak banalne rzeczy. Każdy kto miał jakakolwiek styczność z FW wie jak to wyglada... Proponuje dodać ten post i siebie i poprosić admina o usunięcie zbędnego tematu...
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
quins
Kontakt:

Pytanko mam: nabijasz sobie posty ?

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

uwaga temat do nabijania postów :D

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Nokimam pisze:Pytanko mam: po co robic nowy temat z krótkim, banalnym opisem modelu jak masz swoją galerie? Dodaj taki post u siebie to ok ale nie ma po co zaśmiecać forum takimi tematami, zwłaszcza ze piszesz tak banalne rzeczy. Każdy kto miał jakakolwiek styczność z FW wie jak to wyglada... Proponuje dodać ten post i siebie i poprosić admina o usunięcie zbędnego tematu...
NoPe 8)
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
quins
Kontakt:

Solo pisze:uwaga temat do nabijania postów
No właśnie - całkowicie bez sensu :(
A wystarczyło zamiast głópiej, zaczepnej uwagi troszkę kultury wypowiedzi i z pewnością bym zrozumiał :)

Proszę admina o usunięcie tego tematu.

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

[quote]głÓpiej[/quote]

"Głupiej" ,kultura języka tez obowiązuje :wink:
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

quins pisze: A wystarczyło zamiast głópiej, zaczepnej uwagi troszkę kultury wypowiedzi i z pewnością bym zrozumiał :)
Moja wypowiedz jest bardzo kulturalna, nie jest ani zaczepna ani nie kulturalna, ma na celu tylko zwrócić uwagę na bezsensownosc tego tematu. Chciałbyś czytać taki temat:
" Wlasnie nabylem swoją pierwsza butelkę wody mineralnej firmy Nałęczowianka! Po odkręceniu badziewnej zakrętki ukazała mi sie przezroczysta woda. Sprobowalem jej i smakowala jak woda. Dobrze ze chłopaki dali taki fajny otwór przez ktory moge pić, nie będę musiał sie bawić w szklankę" ...etc

Masz prawo na robienie takiego tematu ale po co?
Co do pytania o nabijanie postów- jasne ze nabijam sobie posty, all day.
Btw: głupiej sie pisze, głupiej...
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
quins
Kontakt:

Nie ma sensu tego ciągnąć.
Ortograf się zdarzył no i trudo.

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Dokładnie po co na forum pisać i wklejać zdjęcia przecież wiadomo że białe jest białe a czarne jest czarne, po co pisać o czym kol wiek, jak chce się czegoś dowiedzieć to kupuję gazetę albo oglądam wiadomości itp.
Zamknijmy to forum bo jest nie potrzebne :D
***chłop chciał pokazać innym chłopom że ma model, którym może sproxować abomkę albo postawić go w gablocie, a to obrońca miejsca na serwerze się znalazł :D ratujmy MB bo ciągle ich mało, co się stało, czyżby ścieli ostatnie drzewo w lesie i nie masz do czego przypiąć się łańcuchami Nokimam ?
Zjedz sobie kurczaka w Mcdonaldzie a nie marnuj mojego czasu na takie jałowe komentarze z dupy panie nabijam posty bo kocham tą gre.

ostrzeżenie za słownictwo

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

A zabraniam sie chwalić? Sugeruje tylko nie tworzenia zbędnych tematów jak juz sie jeden ma. Niech sie chwali u siebie w galerii. Na marginesie wydaje mi sie ze gość nie potrzebuje obrońców ;) Na cały twoj "post" nie zwracam większej uwagi oprócz zgłoszenia go adminowi gdyż widzę słowa wymagające cenzury i upomnienia ;)
Pozdrawiam serdecznie :^o
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Nokimam pisze:A zabraniam sie chwalić? Sugeruje tylko nie tworzenia zbędnych tematów jak juz sie jeden ma. Niech sie chwali u siebie w galerii. Na marginesie wydaje mi sie ze gość nie potrzebuje obrońców ;) Na cały twoj "post" nie zwracam większej uwagi oprócz zgłoszenia go adminowi gdyż widzę słowa wymagające cenzury i upomnienia ;)
Pozdrawiam serdecznie :^o
Ma prawo istnieć taki wątek a autro ma prawo go przerobić na wątek dla każdego np. na "chwalmy się modelami przed malowaniem'' itp. Co do zgłaszania to to raczej sensu nie ma.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Solo pisze:uwaga temat do nabijania postów :D
+1 :mrgreen:

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Co jakiś czas przeglądam nowe wątki w tym dziale, chcąc zobaczyć, czy ktoś nowy się nie pojawił/coś nowego nie zostało fajnie zmalowane. Tymczasem wpadam na ten wątek i zastanawiam się - podobnie jak Noki - po co on został stworzony? I nic mi nie przychodzi do głowy, poza jednym - autor chciał mieć kolejny własny wątek na forum #-o ... Wg mnie absolutnie zbędny topic, nic nie wnoszący, zważywszy, w jakim dziale został zamieszczony... Faktycznie mógłby spokojnie być częścią galerii autora. I nie chodzi mi o obronę miejsca na forum, tylko o oszczędzanie czasu forumowiczów, którzy marnują go na otwarcie takiego wątku jak ten, nie znajdując w nim nic sensownego w zamian. A gdybyś go wrzucił do galerii nie byłoby tej zbędnej dyskusji i pisania głupot o nabijaniu postów...
A jeszcze lepiej by było, gdybyś wstawił ten temat do odpowiedniego topica, który już istnieje: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=121&t=37117 . Tam zainteresowani mogą się zapoznawać z nowo nabytymi figsami, jeśli maja ochotę i tam ten watek byłby jak najbardziej na miejscu. Natomiast wstawianie takiego tematu do Galerii Figurek trochę wprowadza w błąd, nie uważasz?
I nie chodzi mi tu bynajmniej o deprecjonowanie kogokolwiek. Po prostu takie mam odczucia po przeczytaniu tego wątku (skoro już go otworzyłem :( ) i dyskusji w nim zawartej... Na Twoim miejscu zwróciłbym się do admina o przeniesienie tematu do wymienionego przeze mnie topica i o wycięcie zbędnych tekstów nt. nabijania postów (z niniejszym włącznie :wink: )...
Ostatnio zmieniony 13 mar 2014, o 01:17 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Nareszcie ktos gada sensownie... Nadzieje jeszcze jest! Polać mu!
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
quins
Kontakt:

smiejagreg - zgadzam się z Tobą. Twój post jest wyjaśniający. Natomiast post Nokimam, zaczynający się od "Pytanko mam:..." jest zaczepno, trolowy i tylko o to w tym wszystkim chodzi.

Raz jeszcze proszę admina o usunięcie tego tematu lub faktycznie jego przeniesienie.

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Moj post jest zaczepno trolowy? Moj post ma dokładnie takie samo znaczenie jak Śmiei i wypraszam sobie tak idiotyczne zarzuty. Chodziło mi tylko i wyłącznie o to samo co Gregowi a jak juz to ktos interpretuje przez "mam pytanko" moje slowa to nie moja sprawa. Trolem jest zaś użytkownik "solo" ktory ode mnie, jakbym był adminem dostałby bana na wejście za przekleństwa i zwykle, glupie chamstwo w poście.
Quins- naprawdę zle odebrałeś moj post. Zobaczyłem ze jestes nowy na forum to chciałem w jakis sposób Cie naprowadzic. Myślisz ze nie mam co robic w domu tylko zaczepiać i trollowac nowych użytkowników na forum? Trolluje to ja swoich znajomych na facebooku i im sie to podoba :mrgreen:
Także serio skończmy o tym gadać, chciałem jak lepiej i jak Ci sie nie podobają moje rady to tak jak i ja mam nie zwracać uwagi na Twoj temat, Ty nie zwracaj uwagi na moją uwagę.

Peace and love!
Pozdrawiam
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
quins
Kontakt:

Nokimam - proponuję zawieszenie broni i już bo nie ma sensu wrzodów otwierać i forum zaśmiecać.
Twoje rady mimo złego ich odebrania i tak przyjmuję do wiadomości i będę się stosował - obiecuję [-o<

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

No to zgodnie z prośbą kłódeczka.
Obrazek

Zablokowany