Bardzo ładnie odlane elementy, przyjemna jasno szara żywica no i pod poszczególne elementy modelu chłopaki porobili podstaweczki. Super bo przynajmniej nie będę musiał się bawić w przyklejanie wykałaczek

SKAVEN WARLORD ON BROOD HORROR

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
NoPeNokimam pisze:Pytanko mam: po co robic nowy temat z krótkim, banalnym opisem modelu jak masz swoją galerie? Dodaj taki post u siebie to ok ale nie ma po co zaśmiecać forum takimi tematami, zwłaszcza ze piszesz tak banalne rzeczy. Każdy kto miał jakakolwiek styczność z FW wie jak to wyglada... Proponuje dodać ten post i siebie i poprosić admina o usunięcie zbędnego tematu...
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
No właśnie - całkowicie bez sensuSolo pisze:uwaga temat do nabijania postów
Moja wypowiedz jest bardzo kulturalna, nie jest ani zaczepna ani nie kulturalna, ma na celu tylko zwrócić uwagę na bezsensownosc tego tematu. Chciałbyś czytać taki temat:quins pisze: A wystarczyło zamiast głópiej, zaczepnej uwagi troszkę kultury wypowiedzi i z pewnością bym zrozumiał
Ma prawo istnieć taki wątek a autro ma prawo go przerobić na wątek dla każdego np. na "chwalmy się modelami przed malowaniem'' itp. Co do zgłaszania to to raczej sensu nie ma.Nokimam pisze:A zabraniam sie chwalić? Sugeruje tylko nie tworzenia zbędnych tematów jak juz sie jeden ma. Niech sie chwali u siebie w galerii. Na marginesie wydaje mi sie ze gość nie potrzebuje obrońcówNa cały twoj "post" nie zwracam większej uwagi oprócz zgłoszenia go adminowi gdyż widzę słowa wymagające cenzury i upomnienia
![]()
Pozdrawiam serdecznie
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
+1Solo pisze:uwaga temat do nabijania postów