Trzeba się zmobilizować na Gorzów, nie grałem chyba z pół roku, więc nie wiem co się zmieniło w rozpiskach ETC.
1 Lord of Change @ 570.0 Pts
General; Magic Level 4; Lore of Metal
Exalted Gift [75.0]
Lesser Gift [25.0]
1 Herald of Nurgle @ 175.0 Pts
Lore of Nurgle; Battle Standard; Greater Locus of Fecundity
Lichebone Pennant [15.0]
30+1 Plaguebearers of Nurgle @ 448.0 Pts
Standard; Musician, Champion
Banner of Swiftness [15.0]
11+1 Pink Horrors of Tzeentch @ 186.0 Pts
Magic Level 1; Lore of Tzeentch; Standard; Musician; Champion
5 Chaos Furies of Tzeentch @ 70.0 Pts
5 Chaos Furies of Tzeentch @ 70.0 Pts
1 Beasts of Nurgle @ 60.0 Pts
1 Beasts of Nurgle @ 60.0 Pts
4 Beasts of Nurgle @ 240.0 Pts
4 Plague Drones of Nurgle @ 265.0 Pts
Standard; Plague Proboscis
Standard of Discipline [15.0]
4 Plague Drones of Nurgle @ 255.0 Pts
Standard; Plague Proboscis
Gleaming Pendant [5.0]
Models in Army: 69
Total Army Cost: 2399.0
Demony ETC
nie dawac AP na bsb to spory blad imo
reszta spoko, gralbym tak samo
reszta spoko, gralbym tak samo
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Ja to bym brał tzeentcha. Na połowe armii, Ci ten metal nie będzie grał - poza buffami, a one w jednej, dwóch turach. No transmutacja zawsze, ale jak przeciwnik nie ma dużych kloców, to nie będzie taka fajna.
Glean magic buum, flame flaaam, blue fire pam pam pam, lecz jest czar, kto go znaa? Jak robi Bramaaa ring ding ding ding, hati hati hati hoo, pa Pa pa Pa Po po po.
Glean magic buum, flame flaaam, blue fire pam pam pam, lecz jest czar, kto go znaa? Jak robi Bramaaa ring ding ding ding, hati hati hati hoo, pa Pa pa Pa Po po po.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
trafiasz do podpisuSpawn pisze:Glean magic buum, flame flaaam, blue fire pam pam pam, lecz jest czar, kto go znaa? Jak robi Bramaaa ring ding ding ding, hati hati hati hoo, pa Pa pa Pa Po po po.
Ajajaj już raz pisałem dlaczego gram na metalu, 2 genialne buffy, transmutacja, która wygrywa mi przeważnie grę, jak nie zmasakruje czegoś to wejdzie głupota i GG. Zerówka i psy zmasakrują to czego nie mogą plagi, bestie i muchy, np. czołg czy demiśki, lub inne ścierwo. Save na 5+ chroni plagi od pestek jako tako. Idealnie kombinuje się z armią czysto combatową.
@QC AP mam z metalu, wystarczy mi.
@QC AP mam z metalu, wystarczy mi.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Dokładnie tak jak Kuc. Wtedy ten oddział jest znacznie mocniejszy.
Masz na to punkty jak zjedziesz z horrorów.
Ten lichebone ma bardzo małe zastosowanie.
Metal jest generalnie lepszy.
Zazwyczaj zaczyna się tą wroną za obstaclem is tamtad ciska obnizenie sava i transmutacje.
Chyba, że chcesz opcję włoską pod tytułem: wsadzam kogoś do protalu, wylatuję na pałę, wysatawiam portal, rzucam bramę, jak zginę to trudno
Rozpa bardzo dobra.
Przemyślałbym mimo metalu Razora na bsb i układ giftów na wronie.
Masz na to punkty jak zjedziesz z horrorów.
Ten lichebone ma bardzo małe zastosowanie.
Metal jest generalnie lepszy.
Zazwyczaj zaczyna się tą wroną za obstaclem is tamtad ciska obnizenie sava i transmutacje.
Chyba, że chcesz opcję włoską pod tytułem: wsadzam kogoś do protalu, wylatuję na pałę, wysatawiam portal, rzucam bramę, jak zginę to trudno
Rozpa bardzo dobra.
Przemyślałbym mimo metalu Razora na bsb i układ giftów na wronie.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
na wronie gifty to 2xlesser (wersja eco) lub 2L + G (wersja nieeco ) exalted hmm nie przemawia do mnie jak rozdzka z potencjalnym bazowym ASF
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."