DMP 2014 rozpiski
DMP 2014 rozpiski
Oto rozpiski:
https://docs.google.com/document/d/19KE ... sp=sharing
bardzo proszę wrzucać informacje o błędach lub poprawkach w tym temacie do środy do północy najpóźniej, można też pisać info o błędach i poprawkach na PM
https://docs.google.com/document/d/19KE ... sp=sharing
bardzo proszę wrzucać informacje o błędach lub poprawkach w tym temacie do środy do północy najpóźniej, można też pisać info o błędach i poprawkach na PM
Ostatnio zmieniony 16 sie 2014, o 09:26 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 1 raz.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Justyna kubiak....jakie uzbrojenie maja skinki w skirmishu?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
To samo pytanie do kowala
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
proszę sprawdzać co robią przedmioty/umiejętności przed zgłoszeniem błędu, slann jest dobrze wpisanyloko pisze:w teamie bwt w rozpisce lizaków slann nie ma lora.
katerek pisze:Czy będzie jakieś info ktore zgłoszenia ile dostaly punktów za poprawne rozpy itp.
przy nazwie teamu będę dopisywał na czerwono ile punktów odjąłem na liscie rozpisek
drużyny bez dopisanych karnych dostają maxa czyli 100 pkt
Ostatnio zmieniony 16 sie 2014, o 09:42 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 1 raz.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Jacek skrzypek.tez nie wiadomo czy skinki w skirmiszchu naja plujki czy jaweliny
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Tylko ten, kto może - czyli Black Orc. Nie ma innej opcji.Kalesoner pisze:Golona, kto jest generałem?
U dymitra poprawka jest źle wprowadzona. Diabeł na pewno nie ma bardingu i gw.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Nie trzeba wyznaczać na poziomie rozpiski, ważne, żeby była taka możliwość podczas gry.Kalesoner pisze:Golona, kto jest generałem?