Skórowanie pustych maszyn?
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Skórowanie pustych maszyn?
Czy oddzial Manflayers moze szarzujac na pusta machine (bolec, katapa) zeskórować ja i dostać za to 100 VP?
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
Zasada Manflayersów - nigdy nie gonią, zostają w miejscu i robią sobie nowe płaszczykiGobos pisze:a dlaczego nie mozesz overruna? bardzo mozesz... i skorki, i overrun... nie oplaca sie uciekac maszynkami

- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
hmm.... a Ty non stop chodzisz w tych samych ciuchach? Chłopaki idą z aktualnymi trendami...raf pisze:A jak walczyli ze swarmem żab? Albo z eteralami?GreatTaurus pisze: i robią sobie nowe płaszczyki
Jakoś trudno mi sobie wyobrazić bandy kanibali szyjących nowe spodnie ze skórek pozabijanych swarmowych myszek...GreatTaurus pisze:hmm.... a Ty non stop chodzisz w tych samych ciuchach? Chłopaki idą z aktualnymi trendami...raf pisze:A jak walczyli ze swarmem żab? Albo z eteralami?GreatTaurus pisze: i robią sobie nowe płaszczyki
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
Taki chilloucik... A jak zeskórują maszynę to przebierają się za drzewcaraf pisze:Jakoś trudno mi sobie wyobrazić bandy kanibali szyjących nowe spodnie ze skórek pozabijanych swarmowych myszek...GreatTaurus pisze:hmm.... a Ty non stop chodzisz w tych samych ciuchach? Chłopaki idą z aktualnymi trendami...raf pisze:A jak walczyli ze swarmem żab? Albo z eteralami?

Spoko, za to ze szkieletów problemu nie będzie ??raf pisze: Jakoś trudno mi sobie wyobrazić bandy kanibali szyjących nowe spodnie ze skórek pozabijanych swarmowych myszek...

And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Zostaw myszy w spokoju!raf pisze:Jakoś trudno mi sobie wyobrazić bandy kanibali szyjących nowe spodnie ze skórek pozabijanych swarmowych myszek...GreatTaurus pisze:hmm.... a Ty non stop chodzisz w tych samych ciuchach? Chłopaki idą z aktualnymi trendami...raf pisze:A jak walczyli ze swarmem żab? Albo z eteralami?
Wydaje mi się ze taka prawda dostajesz 100 vp za maszyny...
Dobry Grey Seer stara utrzymać równowagę, harmonie i sprawiedliwość.
Równowaga jest gdy przed bitwą moja armia jest większa jak przeciwnika.
Harmonia jest gdy po bitwie moja armia jest większa jak przeciwnika.
Sprawiedliwość jest wtedy gdy wygrywam Ja.
Równowaga jest gdy przed bitwą moja armia jest większa jak przeciwnika.
Harmonia jest gdy po bitwie moja armia jest większa jak przeciwnika.
Sprawiedliwość jest wtedy gdy wygrywam Ja.
"The regiment may never pursue enemies they break in close combat"GreatTaurus pisze:Zasada Manflayersów - nigdy nie gonią, zostają w miejscu i robią sobie nowe płaszczykiGobos pisze:a dlaczego nie mozesz overruna? bardzo mozesz... i skorki, i overrun... nie oplaca sie uciekac maszynkami
nie ma zakazu overruna

prawda taka ze zasada debilna - bo z polowy istot w WFB skory sie nie zedrze.
skoro mozna z szkieletow, to mozna tez z maszyny - nie ma co sie na realizm krzywic
skoro mozna z szkieletow, to mozna tez z maszyny - nie ma co sie na realizm krzywic
na tej zasadzie caly klopot z manflayerami moznaby podsumowac:mlepkows pisze:Co prawda litera zasad sugeruje raczej, że punkty są, ale wg mnie podpada to pod "don't be silly, of course not"."for each enemy unit that the break or wipe out in close combat they gain + 100 VP"
Maciek
"Don't be silly, elves do not exist"

- Barbarossa
- Mniejsze zło
Opuszczona machina wojenna nie jest unitem. Patrz definicja "unit" s 6.
Opuszczona maszyna to po prostu... opuszczona maszyna. Nie można jej oskalpować ani ostrugać.
Opuszczona maszyna to po prostu... opuszczona maszyna. Nie można jej oskalpować ani ostrugać.