Oprócz tego zachwytu bo oczywiście figsa 1-wsza klasa to...:
1. Kolorystyka jakaś taka... Pewnie to jakieś barwy plemienne, ale jakoś za dużo różnych kolorków przez co mam taki przepych, że ciężko mi skupić uwagę na czymś konkretnym...
2. Te nity, śrubki czy co to tam jest... Jest tego samego kolorku co pancerz. Wiem, wiem - pewnie wina fotek, ale przynajmniej jest pkt. 2
Reszta świetna. W szczególności sztandar z tyłu. Wyszło bosko
Ucz mistrzu
Dobra, temat lakieru zostawię, bo skoro jeszcze był mokry, to jasna sprawa.
Jeśli miałbym się czepić, to:
- szmata ma jeden kolor, żadnego widocznego cieniowania; ja wiem, że lubisz płytsze, bardziej realistyczne cienie na tkaninach, ale to nie musi oznaczać ich totalnego braku
- zero insygniów jakiegokolwiek zakonu, totalny unisex Ci wyszedł
- Techmarine czerwony, Chaplain czarny, Librarian niebieski - ZAWSZE, niezależnie od zakonu; jeśli już coś musi się mocno wyłamywać (niefluffowo, ale niech będzie) z okazji uparcia na symbolikę zakonu, to niech chociaż ma gdzieś wyraźnie tę symbolikę, a nie sam kolor
- w paru miejscach brakuje "krawędzi", głównie łapa z mieczem
A poza tym to jest prześwietny
Mega oczy i fajny miecz. Zmieniłeś też kolorystykę złotego NMMa - a to bardzo dobrze, bo ostatnie zielonkawe eksperymenty były dziwne. Malowanie figurek tak upstrzonych różnymi gadżetami to koszmar, a Ty zrobiłeś z tego dzieło sztuki - tego jednego Ci zazdroszczę
PS. Właśnie mi Alex odpisał, że Libra na zamówienie i klient zażyczył sobie czerwonego pancerza. No cóż - "naś klient, naćpan"
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
fajnie pomalowany jak zwykle ale nie jest to twoje najlepsze dzielo niestety ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Figórka pomalowana cudownie Sam bym tak nie potrafił... niestety
Jedyne co mi się nie podoba to niebieski na nogach i butach. Jest taki za bardzo plastikowy... Zwłaszcza na tym zdjęciu od przodu.
Zamierzenie bylo komiksowe - niebieski rozjasnialem turkusowym i do tego krawedzie ciagniete do bialego Czerwony rozjasniany po kolei pomaranczowym, elf fleshem i bialym
Rzadzisz, rzezisz, gnieciesz, miazdzysz... A tak po za tym to mi sie podoba.
Nic bym nie poprawial. Wszystko piknie. Tylko moze trche za bardzo pstrokaty.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$