Special Characters
Moderator: Ziemko
Special Characters
Co prawda jest ich nie wiele, ale pogadać o nich warto. Najbardziej interesuje mnie kto wg was jest najlepszy, a kto plewny. Osobiście najbardziej lubię Kroq-Gara klimatyczny bohater, choć mogliby go trochę podpakować, dać mu lepszą broń i statsy.
PS. Trochę nudno na tym naszym forum
PS. Trochę nudno na tym naszym forum
gdyby tylko Nakai był oficjalny.. ale fakt na bitwy towarzyskie może być niezły
ja nie planuje grac żadnych z nich, Kroak może być silny, ale 1250pkt i remis po stracie go (chociaz ciezko by bylo co innego uzyskac) przeraża, Kroq-qar jest drogi i miękki moim zdaniem, tego Tehenhaina nie będe komentować bo nie znam jego zasad do końca
pozdrawiam
ja nie planuje grac żadnych z nich, Kroak może być silny, ale 1250pkt i remis po stracie go (chociaz ciezko by bylo co innego uzyskac) przeraża, Kroq-qar jest drogi i miękki moim zdaniem, tego Tehenhaina nie będe komentować bo nie znam jego zasad do końca
pozdrawiam
Co z tego jak nie możemy pogadać na wszystkie tematy na przykład o fluffie(zaraz pewnie ktoś się zapyta po co gadać o fluffie, ale niektórzy może chcą ), bo gdzie to zamieścić w taktyce? Albo o modelowaniu i malowaniu figurek, wiem, że jest o tym dział na ogólnym forum, ale chodzi mi tylko o lizaki, a nie o inne armie, bo zazwyczaj wiele tematów o lizardmenach jest olewanych .
Gdzie pisac o fluffie ? Na glownym forum lizakowym , bo zadne subforum do tego nie pasuje Pisalem w regulaminie - jak jakis temat nie pasuje do subforum to walic na glowne ...
Odnosnie speciali - to w porownaniu z innymi armiami jest u nas bieda... Kroak jest przegiecie mocny , ale tez przegiecie drogi... Crus potrafil nim grac i rzezal jak diabli !!! Najfaniejszy jest nowy Nakai - rzeznik z niego jak diabli
Odnosnie speciali - to w porownaniu z innymi armiami jest u nas bieda... Kroak jest przegiecie mocny , ale tez przegiecie drogi... Crus potrafil nim grac i rzezal jak diabli !!! Najfaniejszy jest nowy Nakai - rzeznik z niego jak diabli
no bieda... w porownaniu do:
tk
chaosu (mortal)
delfow (chyba, ze liczyc shadowblade'a ale on tez taki wspanialy nie jest)
empire
we
wiec jest co najwyzej srednio ale nie slabo przynajmniej macie grywalnych (i to nawet bardzo mocnego kroaka)
tk
chaosu (mortal)
delfow (chyba, ze liczyc shadowblade'a ale on tez taki wspanialy nie jest)
empire
we
wiec jest co najwyzej srednio ale nie slabo przynajmniej macie grywalnych (i to nawet bardzo mocnego kroaka)
Spoko Ziemko. Ej, a jak jest z tym Nakaiem można go zobaczyć na GW, czy w nowym army builderze(albo i w tym i w tym), w ogóle wyszedł jakiś nowy Nakai? Sorry, że tak pytam, ale jeżeli chodzi o Nakaia to nigdy za bardzo mu się nie przyglądałem.
a poda ktos linka do jego zasad?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!