Kluby Katowice i Siemianowice Śląskie

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Kluby Katowice i Siemianowice Śląskie

Post autor: Akadera »

Siema, jestem teraz i w przyszłości jeszcze parę razy zawitam w tym roku na tygodniowe wizyty do tych miast. Są tu jakieś kluby do których warto wyskoczyć. Podkreślę, że hotel mam w Siemianowicach.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Awatar użytkownika
Quaki
Falubaz

Post autor: Quaki »

W Siemianowicach raczej bieda, ale w Katowicach klubów oczywiście trochę jest i to w różnych klimatach, zależy czego szukasz.
Typowe masówki studencko-dreso-dyskotekowe - Pomarańcza, Spiż i Energy (z czego dwie pierwsze ewentualnie do przeżycia, Energy to już patologia).
Z bardziej eleganckich (i droższych), dla mnie najlepszą miejscówą była Lemoniada, ale nie wiem jak się teraz prezentuje po remoncie. Sporo osób za najlepszy lokal uważa Endorfinę - jak dla mnie za dużo bogatego dresiarstwa ze swymi dziuniami, ale klub sam w sobie fajny.
Z typowo studenckich miejsc, niestety właśnie zamknęli Kwadraty, które były moim ulubionym miejscem i chyba najbardziej klimatyczną dyskoteką - ci sami właściciele mają od roku Bavitto w pobliżu centrum, ale zerkałem tam może z 2 razy.
Pełen przegląd lokali znajdziesz na Mariackiej - od budżetowych po bardziej wypaśne. Zależy czego szukasz ale może cię zainteresować Lemo, Cooler, jakieś koncerty w Katofonii albo KATO. Czasem coś fajnego dzieje się w Jazz Club Hipnoza.
Nie jestem w temacie, ale podobno dobre housowe imprezy są w Inqubatorze, a koncerty hiphopowe zazwyczaj odbywają się w Mega Clubie.. Nie mam pojęcia co teraz dzieje się w Gugalandrze.
Jest tego jeszcze więcej, ale nie wiem czego konkretnie szukasz.
Na Siemianowicach się nie znam, ale raczej bym na nic nie liczył, a oprócz Katowic masz jeszcze pozostałe miasta aglomeracji - coś powinno przypaść ci do gustu.

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Dzięki
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

ODPOWIEDZ