Nie iwem czy widzieliście moją działalność, ale rzeźbie trochę i odlewam tworząc alternatywne modele po w miarę normalnych cenach

DO tej pory popełniłem coś takiego - Klik!
Teraz pokazując swoje prace na zagranicznym forum zacząłem łapać prywatne zamówienia na rzeźby. Dzisiaj dostałem wiadomość od pewnego jegomościa, iż chciałby abym mu wyrzeźbił/wykonał:
Relikwię
Trebuszet
Green Knight'a
Czemu? Nie wiem, czy oryginalne modele mu się nie podobają, czy chce być wyjątkowy czy jak. Propozycję cenową mu przedstawiłem, jednak również przedstawiłem mu kontrofertę, iż można pomyśleć o tym, abym tą rzeźbę wprowadził do swojego asortymentu i wtedy miałby najprościej w świecie taniej

Chociaż z trebem wydaje się ciężko

Jednak jest też warunek - zapotrzebowanie. Nie wiem czy jest sens robić coś, co może się nie sprzedać. Mam po prostu wiele innych, bardziej obiecujących pomysłów.

Trochę pytam Was o kota w worku, wiem, iż ciężko abym spodziewał się konkretnej odpowiedzi. Jednak o armii Bretonii wiem na prawdę niewiele w sumie, nie wiem jak tam dostępność modeli

Czy, hipotetycznie, jeśli te modele w miarę by mi wyszły mógłbym liczyć na jakiś ich zbyt? Ceny również przewidywałbym niezbyt wysokie. Taka relikwia po ok 50-60zł, GK około 30zł?
Czy jednak proponujecie przyjmować indywidualne zamówienie i nie ma co próbować tego wdrożyć w sprzedaż, gdyż najprościej w świecie tego nie potrzebujecie?
Byłbym wdzięczny za jakiś odezw

Mam nadzieję, że Jagal mi wybaczy