Czyli oznaczałoby to, że o ile uciekać można to jest się zgonionym automatycznie. Chyba ze gdzieś się mylę.If the newly charged unit flees, resolve their flee move befor moving the pursuers, and if the pursuers catch them, fleeing unit is immediately destroyed. The charger then completes its entire ogirinal charge move.
ESHIN teleportacja
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
ESHIN teleportacja
Jak to z tą teleportacją bo w RB jest napisane iż:
Dobry Grey Seer stara utrzymać równowagę, harmonie i sprawiedliwość.
Równowaga jest gdy przed bitwą moja armia jest większa jak przeciwnika.
Harmonia jest gdy po bitwie moja armia jest większa jak przeciwnika.
Sprawiedliwość jest wtedy gdy wygrywam Ja.
Tak twierdzą od dłuższego czasu.Fisch pisze: czyli jak ktoś odpowie na teleport "flee" to Assasin jest w dupie?
tzn stoi tam gdzie chciałem go dostawić?

2 tematy z NG:
http://www.forum.gildia.pl/viewtopic.ph ... 70&start=0
http://www.forum.gildia.pl/viewtopic.ph ... sc&start=0
Właśnie w tym miejscu pojawia się problem. Bo napisano, iż nie można teleportować w kontakt z uciekająca jednostką. W przypadku takim nie powinno być możliwość telepotrtacji, czyli zabójca może być teleportowany w inne miejsce na stole skoro ty uciekasz i nie jesteś zgoniony automatycznie. Bo nie mogłem na ciebie się teleportować, bo ty uciekłeś.
Dobry Grey Seer stara utrzymać równowagę, harmonie i sprawiedliwość.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
taa i co jeszcze?! :/ ale ty to jeteś sprytny...poprostu assasin jest w dupie i tyle 

albo inaczej. nie moze sie teleportowac do walki z jednostka co teoretycznie moze powiedziec fleeSplinter pisze:Właśnie w tym miejscu pojawia się problem. Bo napisano, iż nie można teleportować w kontakt z uciekająca jednostką. W przypadku takim nie powinno być możliwość telepotrtacji, czyli zabójca może być teleportowany w inne miejsce na stole skoro ty uciekasz i nie jesteś zgoniony automatycznie. Bo nie mogłem na ciebie się teleportować, bo ty uciekłeś.