Vampiry Cezara - Pierwszy zombiak
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Kacpi 1998
- Masakrator
jak piszesz post to na górze masz ''Img'', kopiujesz adres url zdjęcia i zamykasz go w tym ''Img'' żeby to wyglądło tak [img]blablabla[/img] zakładając, że blblabla to ten adres
Zdjęcia w dalszym ciągu nie wyświetlają się w galerii. Wytłumaczę nawet dlaczego.
Aby obraz poprawnie wyświetlał się, to stosujesz frazę napisaną przez Kacpiego, ale nie wklejasz bezpośredniego linku do strony z której pochodzi dana fotografia, lecz klikasz prawym przyciskiem myszy na zdjęcie zamieszczone na danym serwisie i wybierasz opcję "Kopiuj adres URL grafiki". Następnie wklejasz to pomiędzy [img]tutajwklej[/img] .

Aby obraz poprawnie wyświetlał się, to stosujesz frazę napisaną przez Kacpiego, ale nie wklejasz bezpośredniego linku do strony z której pochodzi dana fotografia, lecz klikasz prawym przyciskiem myszy na zdjęcie zamieszczone na danym serwisie i wybierasz opcję "Kopiuj adres URL grafiki". Następnie wklejasz to pomiędzy [img]tutajwklej[/img] .

Teraz strasznie rozjeżdża się forum.
Nie da się figsa zobaczyć w całości, ale z tego co widzę to
Na głowie jest zostawiona linia podziału
W mojej opinii tej krwi jest za dużo, a jeśli nawet to nienaturalnie się wylewa, jeden glut i zero odprysków obok?
Na razie tyle bo ciężko się ogląda.
Nie da się figsa zobaczyć w całości, ale z tego co widzę to
Na głowie jest zostawiona linia podziału
W mojej opinii tej krwi jest za dużo, a jeśli nawet to nienaturalnie się wylewa, jeden glut i zero odprysków obok?
Na razie tyle bo ciężko się ogląda.
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Takie zdjęcia powinno sie usuwać od razu :/
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Ok teraz lepiej widać, ta krew na serio średnio ci wyszła. W sensie jest jej za dużo i jest zbyt jednolita.
Plus nie wiem dlaczego z rany na nodze mu leci krew a z otwartych bebechów już nie.
Metale ubrudź dodaj rdzy (ryza rust), teraz wyglądają jak srebrne i do tego polerowane.
Poza tym nieźle choć ja bym wolał większe różnice między ciałem a ubraniem, wg mnie fajniej by to wyglądało.
Plus nie wiem dlaczego z rany na nodze mu leci krew a z otwartych bebechów już nie.
Metale ubrudź dodaj rdzy (ryza rust), teraz wyglądają jak srebrne i do tego polerowane.
Poza tym nieźle choć ja bym wolał większe różnice między ciałem a ubraniem, wg mnie fajniej by to wyglądało.
Z krwia juz poprawie, tak jak pisałem to moja pierwsza figurka i nigdy w zyciu nic nie malowałemDurant pisze:Ok teraz lepiej widać, ta krew na serio średnio ci wyszła. W sensie jest jej za dużo i jest zbyt jednolita.

Rdze tez zrobie.
Ubrania te najbardziej odpowiadaja pospulstwu z tamtych czasow....
Dzieki za ocene