DMP

Orcs and Goblins

Moderator: Kołata

ODPOWIEDZ
Inferno
Falubaz

DMP

Post autor: Inferno »

Kto jedzie ?
I kto by mogl troche figurek pozyczyc ?:P

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Jadą prawie wszyscy 8)

Napisz czego potrzebujesz.

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Kolata, zanim rozdasz swoje figsy kolegom z forum, pamietaj o kolegach z klubu. ;)

Mialbym do Ciebie prosbe o pozyczenie:
squig herda (9+6), katapulty z bullym, i 60 night goblinow (hw-shield, 2x FCG, 2 fanatics). Reszte juz mam zamowiona u Kacpra. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Bless to Ty O&G jedziesz? :shock:
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

b_sk pisze:Bless to Ty O&G jedziesz? :shock:
Tak. Stwierdzilem, ze bawic welfami i sylvania to sie mozna na malutkich turniejach, ale DMP jest powazna impreza i tu juz trzeba z porzadnym powergamingiem uderzyc, zeby kosic punkty. Dlatego O&G. Zreszta niedlugo w ogole zaczne sie pojawiac na turniejach ze swoimi zielonoskorymi. Trwaja intensywne prace malarskie. Juz niedlugo... :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Bless, postaramy ci sie załatwic WE w sobote na turnieju (Varden będzie :D).

A jak nie da rady, to niech sie dzieje wola gorka i morka... Jak splewisz, to ci urzadzimy Ragnaork :evil:

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Czyżbys nie wierzył w prawdziwie pełergejmerską armię O&G, która jak żadna inna nadaje się do masakrowania bez litości, że WE chcesz załatwiać? :wink:

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Mowie Ci, b_sk, ci Jeźdźcy Hardkoru nie znaja potegi prawdziwej Waaaaagh !!! Caly czas probuja mnie zmusic do grania tym szajsem z T3. :?

I to jeszcze Kolata, ktorego big szamana moj bigboss ostatnio wbil w ziemie jak jakis kołek.... Zreszta w tej bitwie moi zielonoskorzy tak sie rozpedzili na polu bitwy, ze Kolacie tylko jedna balista zostala na koniec.... hehehe.... :lol2:
Obrazek

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

To jest zdecydowanie błąd. Gork i Mork nie wybaczają zwątpienia, nagradzają za to bezgraniczną wierę w potęgę Waaaagh!!! Ostatnio właśnie to zauważyłem. Jak kminię, wyliczam statystyki i cholera wie co jeszcze to mi nie idzie, a jak lecę na pałę BSB w oddział Wardancerów, albo wylatuję wiwerną pod cztery bolce to efekty są zadziwiająco dobre. :)

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

No. I nie wolno myslec i kombinowac.
Dzisiaj zastawilem 3 (slownie trzy) piekne, majstersztykowe pulpaki wsadzajace moich boyzow w bok/tyl wagonu black knightow.
I za iscie nieorkowe zachowanie nagrodzono mnie trzema jedynkami na animozji.

Az sie odechciewa:P

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

jak hopperom wmowilem ze oblanie animozji=przerobienie na ketchup wlasnym rydwanem to w 1 ture zrobili 18" w kierunku wroga...

i to wrazy rydwan je wtedy przemielil... :twisted:

choc z drugiej strony...kto by sie przejmowal goblinem? 8)

Bless dawaj OnG...trzeba pokazac prawdziwa klase :twisted:

Awatar użytkownika
5zyCh4
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: 5zyCh4 »

Ja też jadę O&G. Trzeba trochę zaszaleć :F.
.

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

bless pisze:Tak. Stwierdzilem, ze bawic welfami i sylvania to sie mozna na malutkich turniejach, ale DMP jest powazna impreza i tu juz trzeba z porzadnym powergamingiem uderzyc, zeby kosic punkty.
Ostatnim razem jak nie wierzyłem w Twoją armię to były to WE i przejechały bretonnię aż miło. Podobno dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki, więc teraz muszę mieć rację. :D

Aż jestem ciekaw co Ty takiego PG wymyśliłeś w tej "nieprzewidywalnej" armii. ;)
Obrazek
Obrazek

quas
Niszczyciel Światów

i tutaj prawie wszyscy sa w bledzie
patrzac z perspektywy warbossa zielonego to widze iz kazda armia poza OnG jest przegieta i PG :lol2:
i tylko od czasu do czasu sie wygrywa...ale tez i jaka satysfakcja ze sie jakiegos PG zjechalo 8)

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Quas, moze po prostu jeszcze nie odkryles zrodla mocy... ;)
Proponuje wrocic do tematu za pol roku, jak sie nagram zielonymi. Po owocach ich czynow poznacie ich.... ;)
Obrazek

quas
Niszczyciel Światów

odkrylem
a jak mam wene to przy stole zachowuje sie jak typowy przedstawiciel greene

co nie zmienia faktu ze wszyscy procz mnie to PG :lol2:

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Zielonymi gra sie swietnie, gdy do gry podchodzi sie tak jak quas. Bez cisnienia na zwyciestwo, glw fun. Lubie to polaczyc z alkoholem i gra psychologiczna (ty noobie, zabieraj te kosci, ja ci tu kurde pokaze, itp).
Lubie grac zielonoskorymi "na pelnej kurwie", nie zawsze to skutkuje, ale jakos tak mi wspolgra z charakterem armii.

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

swieta_barbara pisze: ......
Lubie grac zielonoskorymi "na pelnej kurwie", nie zawsze to skutkuje, ale jakos tak mi wspolgra z charakterem armii.
I nie tylko armii :lol:

blady da'Rasta
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: blady da'Rasta »

ja gry zielonymi bez puszczenia co jakis czas glosnej "kurwy" sobie nie wyobrazam - coz tak jest gdy czasem glowna przeszkoda w zwyciestwie staje sie wlasne armia :lol2:

a w odniesieniu do tematu to rasta horda tez sie zamelduje na dmp :D

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

mianowice trzeba mi wywerne i 21 savage orkow na piechote... posiada ktorys szanowny z graczyow orkowych ?:P

ODPOWIEDZ