BattleScribe
Moderator: #helion#
-
- Plewa
BattleScribe
witam drogich forumowiczów! Mam pytanie dotyczące programu BattleScribe. Dlaczego są w nim do wyboru dwie armie imperium? Jedna jest tańsza w kosztach od drugiej i chyba nie różni się niczym innym. Czyżby to była jakaś wersja imperium z End of times, czy coś innego?
- Szczwaniak
- Chuck Norris
Po pierwsze na takie pytanie nie należy tworzyć nowego wątku. Zobacz sobie http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... start=1740 ten dział.
Co do pytania to wersja 8.7.10 czy jakoś tam to ta stara sprzed end of Times korzystaj z tej 8.8.2 w tej starej nie ma na przykład oddziału demigryph knights a to ważna jednostka w tej armii.
Co do pytania to wersja 8.7.10 czy jakoś tam to ta stara sprzed end of Times korzystaj z tej 8.8.2 w tej starej nie ma na przykład oddziału demigryph knights a to ważna jednostka w tej armii.
Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek
obawiam sie, ze to niejest sprzed eot, tylko poprzedni podrecznik empire.Co do pytania to wersja 8.7.10 czy jakoś tam to ta stara sprzed end of Times korzystaj z tej 8.8.2 w tej starej nie ma na przykład oddziału demigryph knights a to ważna jednostka w tej armii.
Moze nie mial on demigryfow, ale mial kilka innych zabawek (lepszy altar, lepsze mozdzierze i armaty, lepszy czolg i halabardnikow)
-
- Plewa
Dzięki, za odpowiedzi. Szkoda, ten bez demigryfów wydaje mi się o wiele fajniejszy, szkoda ze jest to stary
Za problemy przepraszam, nie zauważyłem tamtego tematu![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Za problemy przepraszam, nie zauważyłem tamtego tematu
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)