He, he na zdjęciach - zupełnie przypadkowo - udokumentowano koncepcję przodownictwa pracy stworzoną przez GW ; to moje ulubione : http://www.staryswiat.com.pl/zdjecia/pa ... _0042.htmlNarożny pisze:Chyba o tym mowa
http://www.staryswiat.com.pl/zdjecia/pages/11.html
Fajny sklep. W Gdyni Futurex przenosi sie od 1 wrzesnia do wiekszego lepszgo lokalu. Ale chyba bedzie mu brak obslugi zlozonej z zapalonych hobbystow i tylu fanatykow ktorzy chca tworzyc klimat wokol waszego sklepu.
Powodzenia zycze wam i wielu sukcesow gospodarczych bo konkurencja w wawie chyba jest.
Przodownictwo wg Szamana - odpady ze "Starego Świata"
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ojej - tego nie wolno bagatelizowaćSzaman pisze: przynajmniej mam brudne spodnie
Raz w życiu przynajmniej mógłbyś pochylić głowę i uderzyć się w piersi... ale to oznaczałoby, że następnego dnia nadjedzie "(...) inny koń barwy ognia, a siedzącemu na nim dano odebrać ziemi pokój, by się wzajemnie ludzie zabijali - i dano mu wielki miecz."Szaman pisze: a Ciebie w ogole nie widac
nie zaryzykuje - lewackie zarty przewaznie konczyly sie ludobojstwamiKruti pisze:nie aluzji tylko żartu ale fakt - nie rozumieszSzaman pisze:nie rozumiem aluzjiKruti pisze:Raz w życiu przynajmniej mógłbyś pochylić głowę i uderzyć się w piersi...
"I fart in your general direction"
Dominik, powycinać tych offtoperów?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Kaiserschlacht
- Staroświatowiec
Wycinać poproszę. Nie chciałbym zbytnio zaśmiecać tematu - istotne informacje toną w powodzi spamu...Tomash pisze:Dominik, powycinać tych offtoperów?
Co do Twoich odwiedzin w lokalu to musisz niestety uzbroić się w cierpliwość. Celowo nie podaję jeszcze dokładnej lokalizacji czy też mapki - chcę by Stary Świat zaprezentował się w całej krasie - póki co nad tym pracujemy. . Na Polconie będzie już ulotka z mapką - do tego czasu sklep solidnie przypudruje nos.