Eyriss the mage hunter

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Eyriss the mage hunter

Post autor: Skaven »

Figs mi się podobał to nabyłem go żeby na półkę poszedł i rano napawał mnie radościa. To druga moja próba z NMM więc nie ma fajerwerków żadnych ale mówcie co myślicie ew. jakieś rady.

A i tak offtop, jak na CMON-ie wstawia się kilka figsów jako jedną pracę?

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Jak juz Ci mowilem NMM mi sie nie podoba ale figs odziwo dla mnie wyszedl zajebiscie... Peleryna wyszla spoko a te wzory niszcza... Ostrza miecza i kuszy (?) sa fajnie zrobione... Tez zloty/zolty w paru miejscach nie pasuje... Kolor kolczugi tez troche daje po oczach ale i tak jest spoko... podstawka fajnie sie komponuje... Ogolnie figs jest zajebisty... Od 1 do 10 dalbym - 9... :wink:

Pozdro Celedor11 :wink:
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Hmm za mocne przejścia na żółtym (szczególnie na kuszy rzuca sie to w oko) Z tego co widzę to wzorek tylko jednym kolorem robiony :P Ale fajnie wyszedł. Podoba mi się NMM na nagolenicach. Cieniowanie płaszcza ładne. Nie chciałbym temu figsowi nigdy patrzeć w twarz ... :P Ogólnie nawet, nawet musisz jeszcze trochu popracować ;)

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

ladnie skavenku (; tylko twarz boli

na CMON poprostu wlaczasz fotoshopa i z tych 4 fotek robisz jedna duza (sklejasz) i juz ;p

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

@Sykstus
Co do wzorków to kolorki są 3: fortres,space wolf, skull, przyjżyj się dobrze szczególnie od środka płaszcza bo najlepiej widać :wink:

A co do twarzy to jak zobaczyłem arta z nią w booku to od razu ją zamówiłem a jak przyszła to okazało się że twarz ma jakby przypominała sobie kaca po imprezie ale cóż :lol2: albo to ja ją tak skaleczyłem :twisted:

Awatar użytkownika
SebekFF
Wałkarz

Post autor: SebekFF »

Bardzo fajnie pomalowana !
szczególnie podoba mi sie miecz :)

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

no niezle pomalowana ale nmn nie bardzo
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Artemis
Chuck Norris

Post autor: Artemis »

Mi się bardzo podoba, a szczególnie płaszcz

ODPOWIEDZ