Figs mi się podobał to nabyłem go żeby na półkę poszedł i rano napawał mnie radościa. To druga moja próba z NMM więc nie ma fajerwerków żadnych ale mówcie co myślicie ew. jakieś rady.
A i tak offtop, jak na CMON-ie wstawia się kilka figsów jako jedną pracę?
Jak juz Ci mowilem NMM mi sie nie podoba ale figs odziwo dla mnie wyszedl zajebiscie... Peleryna wyszla spoko a te wzory niszcza... Ostrza miecza i kuszy (?) sa fajnie zrobione... Tez zloty/zolty w paru miejscach nie pasuje... Kolor kolczugi tez troche daje po oczach ale i tak jest spoko... podstawka fajnie sie komponuje... Ogolnie figs jest zajebisty... Od 1 do 10 dalbym - 9...
Hmm za mocne przejścia na żółtym (szczególnie na kuszy rzuca sie to w oko) Z tego co widzę to wzorek tylko jednym kolorem robiony Ale fajnie wyszedł. Podoba mi się NMM na nagolenicach. Cieniowanie płaszcza ładne. Nie chciałbym temu figsowi nigdy patrzeć w twarz ... Ogólnie nawet, nawet musisz jeszcze trochu popracować
@Sykstus
Co do wzorków to kolorki są 3: fortres,space wolf, skull, przyjżyj się dobrze szczególnie od środka płaszcza bo najlepiej widać
A co do twarzy to jak zobaczyłem arta z nią w booku to od razu ją zamówiłem a jak przyszła to okazało się że twarz ma jakby przypominała sobie kaca po imprezie ale cóż albo to ja ją tak skaleczyłem
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.