Założyłem dwa wątki odnośnie modeli do poszczególnych armii (Bretonnia, Tomb Kings), ale stwierdziłem, że przyda się zbiorczy temat, żeby nie zaśmiecać forum oddzielnymi wątkami z jakimiś poszczególnymi etapami prac. Dlatego też zamierzam wrzucać tu wszystkie aktualnie prowadzone projekty itp. itd. Ot tak, do pooglądania. Jeśli dana rzecz będzie gotowa, to zapewne odezwę się jeszcze na forach poszczególnych armii, ale to najprawdopodobniej już po wydruku i po przygotowaniu modelu do sprzedaży.
No tak, zacząłem od końca...
W takim razie opowiem od początku: rozkręcam powoli działalność związaną z produkcją figurek i makiet do gier bitewnych (i nie tylko zresztą). Wszystko wykonywane jest technologią 3d z wydrukiem włącznie. Modele są drukowane i odlewane. Na chwilę obecną nie posiadam jeszcze własnego sprzętu do druku, ale mam nadzieję, że wkrótce uda się coś takiego sprawić i możliwe, że większa ilość modeli będzie drukowana.
Nie rozwodzę się. Dodam tylko, że wszystko jest w zasadzie w etapie testów i nie zacząłem jeszcze oficjalnej sprzedaży, jednak jeśli jakiś projekt zostanie zamknięty z pewnością dam znać.
To tyle. A teraz mały przegląd aktualnie stworzonych rzeczy... i tych czekających na dokończenie. Miłego oglądania!

I projekty ,,w trakcie":
Świątynia odłożona, bo duża - do jej wydruku potrzeba sporo funduszy, więc na razie muszę się wstrzymać

A to projekt High Elfowy - dalszy ciąg wkrótce

I mały drobiazg na koniec:

To tyle na tę chwilę. Oczywiście wszelkie opinie mile widziane. Dzięki!

EDIT
Jeśli zdjęcia są za małe, to dajcie znać. Nie chciałem, żeby się strona rozjeżdżała, ale ewentualnie coś pokombinuję.