Galeria Ushiego
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Galeria Ushiego
Witam
Postanowiłem założyć galerie.
Maluje od dłuższego już czasu i nadal nie jestem w pełni zadowolony z efektów.
Zamierzam publikować co jakiś czas moje świeże prace i oraz te ukończone jakiś czas temu.
Na start nocniki do mojej armii.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do komentowania.
Ushi
ps. też tak macie, że malujecie coś i jesteście zadowoleni z efektów do momentu gdy nie zrobicie zdjęć ?
Postanowiłem założyć galerie.
Maluje od dłuższego już czasu i nadal nie jestem w pełni zadowolony z efektów.
Zamierzam publikować co jakiś czas moje świeże prace i oraz te ukończone jakiś czas temu.
Na start nocniki do mojej armii.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do komentowania.
Ushi
ps. też tak macie, że malujecie coś i jesteście zadowoleni z efektów do momentu gdy nie zrobicie zdjęć ?
Pozdrawiam
Ushi
Ushi
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Sliczne.szczerbate i takie goblinskie.jak robiles groty dzid bo mega mi sie podobają?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Dokladnie jest tak jak mowisz. Do momentu zrobienia zdjecia czasem figsa wydaje sie byc spoko. Na zdjeciu czasami caly jej urok gdzies znika dodatkowo ukazujac braki i niedorobki. Same gobliny sa spoko, ale w ilosci 30 +
Mieszanka metalicznej farby (np. boltgun metal) z czarną farbą na całość ostrza. Później krawędzie i 'zarysowania' farbą chainmail.lwieserce85 pisze:jak robiles groty dzid bo mega mi sie podobają?
Już niedługoBobson pisze:Same gobliny sa spoko, ale w ilosci 30 +
Pozdrawiam
Ushi
Ushi
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Wyglądają bardzo dobrze, szczególnie czerwone oczy.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Jeśli dalej będziesz tak konsekwentny to będziesz miał bardzo fajną armię.
Nigdy się nie zorientowałem, że ten gobliński namiot ma oczy, nos i paszczę! Podoba mi się zdjęcie całej hordy pomalowanych i odpicowanych figurek. Wiem, że ich wykończenie wymaga wielkiej cierpliwości i wytrwałości - i tego Ci gratuluję. A w dodatku świetnie wyglądają
Dzięki Naviedzony. To bardzo motywuje do dalszej pracy.
Przedstawiam chorążego armii z pajenczym sztandarem.
Kiedyś się już pojawił w którymś z PMOTM ale bez żadnych sukcesów. Ja jednak jestem dumny z tej konwersji więc pojawia się w mojej galerii.
Przedstawiam chorążego armii z pajenczym sztandarem.
Kiedyś się już pojawił w którymś z PMOTM ale bez żadnych sukcesów. Ja jednak jestem dumny z tej konwersji więc pojawia się w mojej galerii.
Pozdrawiam
Ushi
Ushi