Modele White Lionów
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Modele White Lionów
Mam pytanie. ponieważ po raz pierwszy robię oddział white lionów to chciałbym sie spytać czy mogę ich najpierw w całości skleić i dopiero wtedy zaczać malować, czy lepiej jest malować w trakcie sklejania.
High Elves 2 Win/1 Draw/2 Lose
Sprzedam 20 maruderów(sklejeni pod broń i tarcze, czarny podkład, zaczęte malowanie, tarcze osobno w ramkach) chaosu lub wymienię w zamian za wojowników. Zainteresowanych proszę priv
Sprzedam 20 maruderów(sklejeni pod broń i tarcze, czarny podkład, zaczęte malowanie, tarcze osobno w ramkach) chaosu lub wymienię w zamian za wojowników. Zainteresowanych proszę priv
nie rozumiem jeszcze tych całych poziomów malowań. Ja po prostu maluję jak potrafię z cieniowaniem które w miarę wychodzi
High Elves 2 Win/1 Draw/2 Lose