Oto moje wypociny. Po hot pocie nadszedł czas na magika do mojej armi halflingów. Jeśli by ktoś miał wątpliwości co do wielkości tej figurki to razem z kapeluszem ma 20mm Świeci się przez lakier - a miał byc matowy
Wszystkie komentarze mile widziane.
Halfling z czachą innego halflinga w łapsku, zgroza! Zuuoo!
A tak to malowanie ładne chyba jest, tylko cały efekt jest zabijany przez ten paskudny lakier. Wygląda jakby był zalany w szkle
Te swiecenie jest straszne - dobor kolor mi sie akurat podoba Troche nad cieniowaniem jeszcze musisz popracowac ( choc moze lakier to zwalil nie zdziwie sie jak tak jest) , bardzo fajna podstawka...
Lakier GW tak wygląda. Model fajny, trochę za mało Warhammerowy (hobbit wygląda bardziej jak z jakiejś Narni niż Starego Świata). Pomalowanie ok ale cały efekt popsuło to świecenie
pozdrawiam
Lakier jest firmy Humbrol. Wcześniej stosowałem farbki tej firmy do modeli i byłem zadowolony...Głupi uwierzyłem, ze lakier też będzie dobry ale cóż człowiek się uczy na błędach...pocieszam się tylko tym, ze na żywca się tak nie świeci
Humbrol do niczego sie nie nadaje Ewentualnie jak ktos chce miec jazde to niech sie nawacha olejnych Kurde nie zapomne jak zaczynalem grac i malowac - olejne humbrola + rozpuszczalnik , a rano taaaaaka bania Cytadelki sa drozsze owszem , ale bija humbrole na leb POD KAZDYM WZGLEDEM...