Ranking 2016
Moderator: swieta_barbara
Ranking 2016
Ranking na 2016 jest aktualny, zacznijmy nową erę
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Rozumiem, że wyniki tegorocznych turniejów już raz wysłane należy wysłać ponownie na podstawie nowego arkusza i z nowymi skrótami armii?
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Ej już nowy ranking leci a ja za stary nie mam zaliczonego turnieju w Poznaniu i przez to jestem gdzies za pudłem a nie pierwszy. Myślałem że mam wygraną tą poprzednią ligę ostatecznie a tu lipa.
Buhuhu
Buhuhu
Nie no nie ma calego turnieju w rankingu.
Wychodzi na to że póki co nie wygrałem ligi bo nie doszly wyniki
Wychodzi na to że póki co nie wygrałem ligi bo nie doszly wyniki
Hola hola, jeszcze nie sprzedałem figurek
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Młody, po prostu zostałeś budowniczym mostów...
Jakbyś wygrał i tysiąc lig, a raz nas zdradzisz przerzucając się na kinderniespodzianki to nikt Cię już nie nazwie wielkim zwycięzcą lig
Oddaj fartucha!
Jakbyś wygrał i tysiąc lig, a raz nas zdradzisz przerzucając się na kinderniespodzianki to nikt Cię już nie nazwie wielkim zwycięzcą lig
Oddaj fartucha!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
No cóż, przynajmniej mój producent kinderjajek co jakiś czas wypuszcza nowy komplet zabawek
Zobaczymy jak przyjdzie do przedłużenia licencji raz już to z SW przerabialem. ..Młody pisze:No cóż, przynajmniej mój producent kinderjajek co jakiś czas wypuszcza nowy komplet zabawek
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- Elvis is (un)dead
- Oszukista
Kto ogarnia ranking? W sumie może należałoby spytać czy ktokolwiek go ogarnia... 8 turniejów ma status "Niezaliczony-brak wyników w terminie"...
Aktualka zrobiona, plik z opisem jak zgłaszać poprawiony
Hej
Gdy na rankingu kliknę na listę turniejów danego gracza, to nie wszystkie są wyświetlane (choć na liście widnieje prawidłowa liczba i ilość punktów). Np ja na liście mam 2, ale w Ind. widać tylko jeden (nie wyświetla mi się turniej 5076)
Mam id 2056
Dzięki za update!
Gdy na rankingu kliknę na listę turniejów danego gracza, to nie wszystkie są wyświetlane (choć na liście widnieje prawidłowa liczba i ilość punktów). Np ja na liście mam 2, ale w Ind. widać tylko jeden (nie wyświetla mi się turniej 5076)
Mam id 2056
Dzięki za update!
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5