podaż i popyt figurek limitowanych
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
a co, dodawali gratis do kielbasek w bufecie? ;p
mozna tak powiedziec.. Ci co wywalczyli kilka kredytów na Polconie pewnie maja kilka figurekTruePunk pisze:a co, dodawali gratis do kielbasek w bufecie? ;p
ja swoja figurke mam i wsadzam juz do armii
Nie.TruePunk pisze:a co, dodawali gratis do kielbasek w bufecie? ;p
Po prostu ci co mają jakieś kredsy polconowe wymienili je na te figurki.
A sporo jest tych ludzi. Ci z czołowki DMP, turnieju Mordheim ,(m.in ja ) no i ci co wygrali te kredsy na strzelnicy czy planszowkach.
Nie wiem ile tych figurek poszło, ale całkiem sporo.
Hmmm...
Kolega-zalozyciel tematu zaoferowal 70pln. W takim razie sie wstrzymuje z zakupem (;
Jak ktos ma ochote taniej sie pozbyc gamesdajowca, prosze o priv ;>
Kolega-zalozyciel tematu zaoferowal 70pln. W takim razie sie wstrzymuje z zakupem (;
Na cały Polcon przypadło 100 figurek..M.T. pisze:Nie wiem ile tych figurek poszło, ale całkiem sporo.
zaraz na allegro sie pojawia.. na poczatku drogo.. bo to figs z gamesdaya.. potem tanio bo bedzie tego wiecej na allegro.. a za jakis miesiac / dwa beda znów drogie bo trudno dostepne.. bo sie zapasy tym co tanio sprzedaja skoncza...
moze za 3-4 miesiace wyciagnie sie wiecej z tych fiosów
pozdrawiam
TruePunk pisze:Hmmm...
No tak, teraz czas na nową metodę aukcji: "Kto da mniej?"Asassello pisze:zaraz na allegro sie pojawia.. na poczatku drogo.. bo to figs z gamesdaya.. potem tanio bo bedzie tego wiecej na allegro.. a za jakis miesiac / dwa beda znów drogie bo trudno dostepne.. bo sie zapasy tym co tanio sprzedaja skoncza...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
to ja proponuje 1 zł... albo co tam... zaszaleje... 50 gr... ktoś chce mi sprzedac?M.T. pisze:TruePunk pisze:Hmmm...
Jak ktos ma ochote taniej sie pozbyc gamesdajowca, prosze o priv ;>No tak, teraz czas na nową metodę aukcji: "Kto da mniej?"Asassello pisze:zaraz na allegro sie pojawia.. na poczatku drogo.. bo to figs z gamesdaya.. potem tanio bo bedzie tego wiecej na allegro.. a za jakis miesiac / dwa beda znów drogie bo trudno dostepne.. bo sie zapasy tym co tanio sprzedaja skoncza...
a figs jest naprawde fajny...
-
- Mudżahedin
Nie rozumiem ludzi ktorzy handluja limitowanymi figsami. Wygralem kiedys na WI jakiegos Black Templara limitowanego to go wstawilem na polke i trzymam na pamiatke chociaz jest mi calkowicie niepotrzebny bo w 40k gram eldarami.
No chyba,ze ktos 10 sztuk wzial
No chyba,ze ktos 10 sztuk wzial
a jakie to figorki bo w tym temacie nie ma ani zdjecia ani linku ani nic, a z chcecia jakies limity bym kupil.
a gdzie to moge zobaczyc?
Zaluje , ze dopiero sie o nim dowiedzialem , bo zdobylbym pkty w jakims konkursie i sobie wymienil na niego , po czym pomalowany zszedl by pewnie ladnie na ebayu... Jesli ktos chce spylic po rozsadnej cenie niech da znac...