MARCELLE MINIS
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ork fajny ale ten paszczur żeczywiście za duży.
Za to golblim niszczy jest po prostu świetny
Pozdro
Za to golblim niszczy jest po prostu świetny
Pozdro
Z BO jest tak, ze zdjecia nie sa najwyzszych lotow, jednak wszyscy ktorzy wczesniej widzieli figurke na zdjeciach, a potem na zywo mowili ze JEST proporcjonalna.
Prezentowalem ten model we wroclawskim Ogrynie i na ostatnim Polconie i nikt takich zarzutow nie wysowal.
To tyle z mojej strony - i to nie tlumaczenie tylko informacja. Niekazdy moze zobaczyc ja na zywo i ocenia to co widzi na zdjeciach. I ja to rozumiem.
Prezentowalem ten model we wroclawskim Ogrynie i na ostatnim Polconie i nikt takich zarzutow nie wysowal.
To tyle z mojej strony - i to nie tlumaczenie tylko informacja. Niekazdy moze zobaczyc ja na zywo i ocenia to co widzi na zdjeciach. I ja to rozumiem.
Figsy juz na podforum widziałem, ale nie mialem okazji pochwalić autora Obie figurki uwazam za jedne z lepszych jakie mialem okazje oglądac, czekam na więcej i powodzenia
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
fajoskie ]:-> no naprawde spoko
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Świetne te modele Coraz lepiej, bardzo szybko się rozwijasz i dodajesz coraz to więcej detali do swoich prac.
No i oczywiście masz talent i wyobraźnię, a to najważniejsze, umiejętności z czasem przyjdą oczywiście, choć już są bardzo, bardzo duże
Pozdrawiam
Sławol
No i oczywiście masz talent i wyobraźnię, a to najważniejsze, umiejętności z czasem przyjdą oczywiście, choć już są bardzo, bardzo duże
Pozdrawiam
Sławol
Kurcze - fajnie to i milo jak tak mnie chwala wszyscy
Staram sie zeby modele byly dopracowane. Odbija sie to neistety na czasie ich lepienia, bo w tygodniu moge poswiecic jakes 5-6 godzin tylko, wiec nie jest to za wiele.
Mysle teraz zeby pojsc w strone konwersji - szybciej, no i zawsze to sprzedac mozna, ale lepienia od podstaw nie porzucam.
Niedlugo wystartuje moja strona internetowa z lepszymi zdjeciami , nowymi modelami i wszelkimi informacjami. Jak tylko bedzie gotowa to oczywiscie dam znac. Gdyby ktos byl zainteresowany konwersjami to prosze smialo pisac.
Pozdrawiam
Marcelle
Staram sie zeby modele byly dopracowane. Odbija sie to neistety na czasie ich lepienia, bo w tygodniu moge poswiecic jakes 5-6 godzin tylko, wiec nie jest to za wiele.
Mysle teraz zeby pojsc w strone konwersji - szybciej, no i zawsze to sprzedac mozna, ale lepienia od podstaw nie porzucam.
Niedlugo wystartuje moja strona internetowa z lepszymi zdjeciami , nowymi modelami i wszelkimi informacjami. Jak tylko bedzie gotowa to oczywiscie dam znac. Gdyby ktos byl zainteresowany konwersjami to prosze smialo pisac.
Pozdrawiam
Marcelle
nie otwiera strony tylko katalogi. (moze potrzebny pliczek 'index.html' , albo ustawic cos na koncie/serwerze ? )Marcelle. pisze:Zgodnie z obietnica podaje adres mojej, jeszcze cieplej, stronki
WWW.MARCELLE-MINIS.COM
Zapraszam !
bezposredni link to moze byc np to http://www.marcelle-minis.com/gallery.htm
pozdrawiam
Mnie tam wszystko normalnie otwierało