Wracam na dobre do warhammera , niestety jakieś 3 lata temu udało mi się zakupić tylko skinki i wstępnie je pomalować i tyle, więc w sumie teraz jest tak jakby pierwsze moje malowanie. Czekam na uwagi, porady i dobre słowa, ponieważ póki co wszystko uczę się z filmików. Zakupiłem startową kolekcję seraphonów i składanie oraz malowanie rozpocząłem od armii saurusów, aby poćwiczyć sobie. Jeźdźców i cornosaura zostawiłem sobie na sam koniec, ponieważ chce aby były dobrze już pomalowane. W armii saurusów zostało mi jeszcze trochę poprawek, dokończenie szczegółów niektórych i dopięcie wszystkiego na ostatni guzik.
Dodatkowo wybrałem oldblooda na cornosaurze i został mi jeździeć, więc postanowiłem z niego stworzyć chodzącą piechotę, używać będę go jako skink priesta
Pozdrawiam Shady
- Ostatnia część armii czyli Carnosaur. Jeźdźców i piechocie saurusów muszę zrobić nowe zdjęcia i wrzucę też:) A teraz po jednymzdjęciu z poprzednich, jestem bardziej zadowolony już z postępów i efektów w porównaniu z pierwszymi pracami

*Podstawki kamienna są już mniejsze