Na rozlużnienie, gdyby komuś się nudziło prezentuję mój artykuł i zapraszam innych aby zaprezentowali się na Bitewnym Zgiełku
naprawdę warto powiedzieć nieco o sobie
http://www.zgielk.pl/index.php?option=c ... &Itemid=34
enjoy
Uncle Szhep whant's u in army
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
trochę pomarudzę wieczorkiem
jak już chcesz pisać po angielsku, to chociaż rób to poprawnie... w jednym prostym słowie 2 błędy
figurki widziałem na sporej ilości większych zdjęć, powiem tyle, że z daleka cała pomalowana armia wygląda fajnie, tracą niestety z bliska - ot, tabletop.
jak już chcesz pisać po angielsku, to chociaż rób to poprawnie... w jednym prostym słowie 2 błędy
figurki widziałem na sporej ilości większych zdjęć, powiem tyle, że z daleka cała pomalowana armia wygląda fajnie, tracą niestety z bliska - ot, tabletop.
ej czy wy nie używacie korektora błędów , bo często ktoś pisze figurki przez ó zamknięte dziwna to sprawa jest i już.
Dobra teraz odnośnie armii bardzo ładna i solidnie zrobiona i pomalowana.
I tylko mam jedno pytanie dlaczego gryf nie ma swojej podstawki? hmm?
Dobra teraz odnośnie armii bardzo ładna i solidnie zrobiona i pomalowana.
I tylko mam jedno pytanie dlaczego gryf nie ma swojej podstawki? hmm?
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
gryf jeszcze nie ma skończonej podstawki bo bedzie walczył z vampirem (gryf bezie na niego nadlatywał) pokaże zdjecia jak skończe a artykuł był poprawiany i nie rozliczam kolegi czy czegoś nei zauważył czy gdzieś nei dodał przecinka czy cokolwiek (mnie sie podoba)