WFB 8th be`lakor zasady
Moderator: KrzysiekW
WFB 8th be`lakor zasady
mam pytanko gdzie mogę znaleźć do be`lakora do 8th edycji
Normalnie to lurkuję po tym forum, bo nie ma powodu żeby się objawiał, ale litości.... Nie podawajcie AB jako źródła wiedzy o jednostce! Czasem jest dobrze a czasem takiego humbuga strzelą że głowa mała.
Trzeba zadać sobie trochę trudu żeby znaleźć aktualne zasady Be'Lakora, ale da się. Popularny gryzoń ponoć pomaga.
Trzeba zadać sobie trochę trudu żeby znaleźć aktualne zasady Be'Lakora, ale da się. Popularny gryzoń ponoć pomaga.
Tak jak napisane jest na początku zasad po prawej, jak sobie na niego klikniesz:
Battlescrolls - Be'lakor by GW digital products
Zasady jakie wyszły w Storm of Chaos zostały przez GW zaktualizowane zanim WFB zostało porzucone. Wydali zasady do WFB i AOS jednocześnie w formie pdfa na ich stronie i to właśnie stamtąd pochodzą zasady zaimplementowane w Army Builderze.
Battlescrolls - Be'lakor by GW digital products
Zasady jakie wyszły w Storm of Chaos zostały przez GW zaktualizowane zanim WFB zostało porzucone. Wydali zasady do WFB i AOS jednocześnie w formie pdfa na ich stronie i to właśnie stamtąd pochodzą zasady zaimplementowane w Army Builderze.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
A masz może debelial gdzieś tego pdfa? bo niestety gram z kumplem który przyjmuje tylko ,,papier" jeśli chodzi o zasady ( czytaj : pokaż mu faq albo zasadę bo inaczej tak to nie działa :\)
widzę że nie spadł za nisko post wiec wpiszę tutaj kolejne pytanie gdyż zacząłem grać demonami w 8 ed ( 9age mi nie podchodzi -bo tak)
1. Jak konkretnie działa daemonic instability (prócz oczywistego double 1 i 6)
2. I jak i czy w ogóle w demonach działa unbreakable?
3. I grając na nurglowych żabach -plague toads z FW- jak mam zamienić zasadę specjalne pt: immune to psychology, fear , unbreakable. No bo rozumiem że 2 pierwsze to w 8 deamonic instability, a unbreakable?
stąd moje pytanie nr 2.
I jeszcze takie pytanie odnośnie forum. wiem że większość graczy wfb przerzuciła sie na 9, ale czy gdzieś jeszcze można zadawać pytania do ogólnych zasad i zasad armii? czy po prostu wpisywać nowy post w podtematach armii i pisać że pytanie tyczy się 8ed ?
widzę że nie spadł za nisko post wiec wpiszę tutaj kolejne pytanie gdyż zacząłem grać demonami w 8 ed ( 9age mi nie podchodzi -bo tak)
1. Jak konkretnie działa daemonic instability (prócz oczywistego double 1 i 6)
2. I jak i czy w ogóle w demonach działa unbreakable?
3. I grając na nurglowych żabach -plague toads z FW- jak mam zamienić zasadę specjalne pt: immune to psychology, fear , unbreakable. No bo rozumiem że 2 pierwsze to w 8 deamonic instability, a unbreakable?
stąd moje pytanie nr 2.
I jeszcze takie pytanie odnośnie forum. wiem że większość graczy wfb przerzuciła sie na 9, ale czy gdzieś jeszcze można zadawać pytania do ogólnych zasad i zasad armii? czy po prostu wpisywać nowy post w podtematach armii i pisać że pytanie tyczy się 8ed ?
Proponuję to ostatnie. Pytaj tutaj, ja np dalej bardziej ogarniam 8 edycję (brak czasu na 9) i czasem coś pamiętam.abad86 pisze:I jeszcze takie pytanie odnośnie forum. wiem że większość graczy wfb przerzuciła sie na 9, ale czy gdzieś jeszcze można zadawać pytania do ogólnych zasad i zasad armii? czy po prostu wpisywać nowy post w podtematach armii i pisać że pytanie tyczy się 8ed ?
W dziale "Kwestia zasad czyli pytania i odpowiedzi" masz taki ładny temat jak "Pytania Ogólne v. 2.1" i tam często ludzie pytają się o zasady z 8 edycji i nie tylko. Myślę że to będzie odpowiedni temat.
Niestety nie mam. Nie spodziewałem się że to zniknie i nie pobierałem.abad86 pisze:A masz może debelial gdzieś tego pdfa?
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5