Inkwizytor by olekk
Death Guard Terminator konwersja ja, malowanie Kurka
Grotz and Red Gobbo by ja
Takie tam pamperki
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
inkwizytor mi sie nie podoba za bardzo... sama w sobie figurka jest brzydka:/ pistolet z niego samego najlepszy, bo reszta średnio wycieniowana (o ile fotkom można wierzyć), płaszcz nie wygląda wogóle na cieniowany, a reszta modelu ma zdecydowanie za dużo kolorów.. żółty, czarny, biały, zielony, czerwony, niebieski...
nurglowie- zbroja wygląda na nie cieniowaną prawie wogóle oprócz krawędzi:/ drewno takie sobie a sama kosa troszkę nie w skali jak dla terminatora:) podstawka- za dużo grzybów w barszczu. jedna kępka trawy by starczyła. zielony na niej mi sie też nie podoba.. zbyt zielony, za mało nurglowy, za mało błyszczący. do obić też mam zastrzeżenia bo są miejsca które powinny się szybciej zużywać i więcej na kantach obić mieć. metalik najlepszy z tej figurki;)
gretchiny to tabletop więc chyba spełniają założenia.
sorry za krytykę ale ona się Wam chyba bardziej przyda niż pochlebne komentarze:)
nurglowie- zbroja wygląda na nie cieniowaną prawie wogóle oprócz krawędzi:/ drewno takie sobie a sama kosa troszkę nie w skali jak dla terminatora:) podstawka- za dużo grzybów w barszczu. jedna kępka trawy by starczyła. zielony na niej mi sie też nie podoba.. zbyt zielony, za mało nurglowy, za mało błyszczący. do obić też mam zastrzeżenia bo są miejsca które powinny się szybciej zużywać i więcej na kantach obić mieć. metalik najlepszy z tej figurki;)
gretchiny to tabletop więc chyba spełniają założenia.
sorry za krytykę ale ona się Wam chyba bardziej przyda niż pochlebne komentarze:)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Inkwizytor bardzo fajny, chociaz mnie osobiscie nie przypadla do gustu freehand, za to NMM miodny
Termos - imho kiepska konwersja, szczegolnie ta drewniana laga nijak do termosa mi sie pasuje, malowanie natomiast bardzo przyzwoite podoba mi sie szczegolnie glowa, no i ciekawa podstawka.
Grotzy bardzo fajne Nie wiem czy one napraede sa tak oczojebne, czy to kwestia przeswietlonych fotek, ale podoba mi sie. Jedyne do czego moglbym sie przyczepic to rewolwery u jednego typka wyszly jakos dziwnie. REszta naprawde cudna
Termos - imho kiepska konwersja, szczegolnie ta drewniana laga nijak do termosa mi sie pasuje, malowanie natomiast bardzo przyzwoite podoba mi sie szczegolnie glowa, no i ciekawa podstawka.
Grotzy bardzo fajne Nie wiem czy one napraede sa tak oczojebne, czy to kwestia przeswietlonych fotek, ale podoba mi sie. Jedyne do czego moglbym sie przyczepic to rewolwery u jednego typka wyszly jakos dziwnie. REszta naprawde cudna
Inkwizytor pomalowany bardzo dobrze,m tyle że ten FH taki jakiś... No cóż czachy się ciężkawo maluje...
DG mi się nei podobam, taki jakiś czysty, płaski, monotonny... Wiem ze są te zadrapania itp, ale mimo to wygląda za czysto...
Grotzy może malowanie nie jakieś genialne ale efekt fajny no i same modele prześmieszne
Ogółem trzyma poziom
DG mi się nei podobam, taki jakiś czysty, płaski, monotonny... Wiem ze są te zadrapania itp, ale mimo to wygląda za czysto...
Grotzy może malowanie nie jakieś genialne ale efekt fajny no i same modele prześmieszne
Ogółem trzyma poziom
no czyste schludne fajne figurki
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.