Urodziny Tomasha!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Urodziny Tomasha!
23 lata temu urodził się Tomash, nasz administrator.
O Tomku jako koledze można mówić i pisać godzinami - wspaniały liberał, zawsze pomocny, o świetnym poczuciu humoru, zawsze prącym na przód, z niesamowitą ilością zainteresowań i pasji. Zawsze mający mnóstwo dobrych pomysłów a także zawsze potrafiący je dobrze wyegzekwować - dajmy na ten przykład powrót Border Princes albo BitsPudło - czy trzeba mówić coś więcej?
Tomkowi jako koledze życzę dalszych sukcesów na drodze życia i...cóż - już on wie co sobie może życzyć . Jako adminowi życzę mu żeby był z nami. To wystarczy.
W następne urodziny, moja wersja Happy Birthday Mr. President z identycznym strojem Marlin Monroe.
Jeszcze raz, wszystkiego najlepszego!
O Tomku jako koledze można mówić i pisać godzinami - wspaniały liberał, zawsze pomocny, o świetnym poczuciu humoru, zawsze prącym na przód, z niesamowitą ilością zainteresowań i pasji. Zawsze mający mnóstwo dobrych pomysłów a także zawsze potrafiący je dobrze wyegzekwować - dajmy na ten przykład powrót Border Princes albo BitsPudło - czy trzeba mówić coś więcej?
Tomkowi jako koledze życzę dalszych sukcesów na drodze życia i...cóż - już on wie co sobie może życzyć . Jako adminowi życzę mu żeby był z nami. To wystarczy.
W następne urodziny, moja wersja Happy Birthday Mr. President z identycznym strojem Marlin Monroe.
Jeszcze raz, wszystkiego najlepszego!
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Wszystkiego Najlepszego!
100 lat pomyślności!
100 lat pomyślności!
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Wszystkiego najlepszego Tomashu !
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Wszystkiego naj naj naj o wielki Spaministratorze
DokładnieZiemko pisze:Wszystkiego naj naj naj o wielki Spaministratorze
Wszystkiego Najlepszego!
Wszystkiego najlepszego! I żebyś nam drogi Tomashu jeszcze pospamowal przez jak najdluższy czas...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- Tiger Brown
- Kradziej
Nie dziwię się: 23 lata - nie w kij dmuchał. Teraz to już z górki.Katylina pisze:Pije.
Musi pić.
A pić nic nie dali !A ja w nocy specjalnie ten temat zakładałem
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.