Q-Workshop, producent Niezwykłych Kości ogłasza konkurs na projekt kostki K6 do użycia w systemach bitewnych (i nie tylko !). Projekt kostki w rozmiarach 11-12mm musi zostać opracowany zgodnie z wytycznymi projektów kości na zamówienie i przesłany na adres konkurs@q-workshop.com
Tematyka projektu – dowolna, należy jednak pamiętać o czytelności i „niezwykłości” kostki !
Na zwycięzcę konkursu czeka szereg atrakcyjnych nagród:
- nagroda pieniężna w wysokości 125 EUR
- 5 zestawów kości zaprojektowanych przez zwycięzcę (każdy zestaw zawiera 5 kości)
- zamieszczenie informacji o zwycięzcy na opakowaniach kostek i stronie WWW Q-workshop
Termin nadsyłania prac upływa 15 listopada 2007 r.
Wszelkie szczegółowe informacje jak i pełny regulamin konkursu można znaleźć na stronie www.q-workshop.com i Forum Q-Workshop
Powodzenia !
Q-Workshop ogłasza konkurs - Twoja Kostka Bitewna
- Q-Workshop
- Plankton
- Kontakt:
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
A projekt ma być modelem kostki, czy jego rysunkiem?
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
może, to dlatego, ze jutro mam egzamin poprawkowy, ale jakoś mi to nie wydaje się jasne 

- Q-Workshop
- Plankton
- Kontakt:
Rysunkiem, na naszej stronce są pliki z wzorcem kostek.
Czy to nie powinno czasem być w "Targowisku", podforum "Usługi"? Bo konkurs ma charakter dość... komercyjny że tak powiem
(spokojnie, nie zostaniecie potraktowani tak ostro jak na Gloria Victis
)
(spokojnie, nie zostaniecie potraktowani tak ostro jak na Gloria Victis

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Q-Workshop
- Plankton
- Kontakt:
Forum Usługi ma opis "pomalujemy, skonwertujemy", co nie do końca oddaje naszą działalnośc - następnym razem będziemy grzeczni 

Po prostu sam nie wiem gdzie taki temat powinien być. W "Sprzedam"? W "Płoty i Młoty"?
Bo na pewno nie jest to dyskusja ogólna o WFB
Bo na pewno nie jest to dyskusja ogólna o WFB

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

ja bym to wrzucił do HE
róznicy nie zrobi