filmik z Conana
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
filmik z Conana
http://www.youtube.com/watch?v=vBfqW6FgVRg
fragment kultowego filmu. I kultowej muzyki. Przywodzi na myśl najazd maruderów chaosu gdzieś na Norsmeńską czy Kislevickąwioskę. Gościu ze specyficznym hełmem jeszcze bardziej potęguje wrażenie że to chaos.
fragment kultowego filmu. I kultowej muzyki. Przywodzi na myśl najazd maruderów chaosu gdzieś na Norsmeńską czy Kislevickąwioskę. Gościu ze specyficznym hełmem jeszcze bardziej potęguje wrażenie że to chaos.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
2 oglądałem i faktycznie gorsza , o 3 w zyciu nei słyszałem.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Tyle żę mimo że aktor ten sam Arnie znany nam to grał on wojownika imieniem: Kalidor
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
A Conana Bibliotekarza znacie? Albo Konona Barbarzyńcę?
Polecam "Theology/Civilization" - na płycie utwór bodajże szósty (nie wiem, czy jest na youtubie).Odpalcie sobie "the kitchen orgy" na youtube.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
"- Pytałem, jakie są najwspanialsze rzeczy w życiu? Wojownicy pochylili się. Warto będzie tego posłuchać. Gość zastanawiał się dość długo i w skupieniu. I po pewnym czasie oświadczył:
- Gorącza woda, dobre zęby i miękki papier toaletowy."
W kolejce jak czytałem "Blask..." to ryczałem ze śmiechu jak wół, ludzie biedni nie wiedzieli czemu.Ale ten tekst mnie centralnie zwalił z nóg
- Gorącza woda, dobre zęby i miękki papier toaletowy."
W kolejce jak czytałem "Blask..." to ryczałem ze śmiechu jak wół, ludzie biedni nie wiedzieli czemu.Ale ten tekst mnie centralnie zwalił z nóg